Szoktatok urbexelni? Ha igen, ha nem, - miért?
Volt már ilyenre szellemi igényem, de egy csapat mezőkövesdi husáng elvette tőle a kedvem. -Bementem a nyitott és már széjjellopott néhai katonai repülőtérre egy rádiótelefonnal készíteni néhány fotót, kisebb videót, mire olyan hajtóvadászatot indítottak ellenem, hogy az FBI elszégyellheti magát szervezettségét tekintve hozzájuk képest. -Mintha utánfutóval, daruval, lángvágóval, fogdmegekkel felszerelkezve mentem volna oda - nagyüzemszerű lopásra felkészülve...
Annyi eszük van mint egy fűszerezetlen nyers csirkének!
Turisztikai látványosságként üzemeltethetnék a repteret, legális gyorsulási versenyeket szervezhetnének ott, ha nem hagyták volna széthordani az egészet vagy nem vettek volna részt a széthordásában...
Régen (amikor még nem volt ilyen "fenszi" neve) szerettem. Vonzottak ezek az elhagyatott helyek, meg ez az igazi történelem és érdekelt.
Újabban ez is felkapott lett és divatos, így találtam magamnak új hobbit.
Azért ha véletlenül beleakadok egy ilyen helybe megnézem, de én sosem szerettem betörni sehova. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!