Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok urbexelni? Ha igen,...

Szoktatok urbexelni? Ha igen, ha nem, - miért?

Figyelt kérdés

2023. jún. 14. 12:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az almásfüzitői timföldgyártól nem messze nőttem fel, a mostani munkahelyem épp elég lepukkant, eszem ágában sincs hasonló nyomasztó helyeken bóklászni szabadidőmben. :D
2023. jún. 14. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Előfordult nem egyszer, hogy bementem romos, elhagyatott helyekre, bunkerekbe és körbenéztem, de mióta szervezetten csinálják éa urbexnek nevezik, kevésbé van kedvem hozzá, már csak azért sem, mert nem akarok másokba belefutni ilyen helyen.
2023. jún. 14. 14:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt már ilyenre szellemi igényem, de egy csapat mezőkövesdi husáng elvette tőle a kedvem. -Bementem a nyitott és már széjjellopott néhai katonai repülőtérre egy rádiótelefonnal készíteni néhány fotót, kisebb videót, mire olyan hajtóvadászatot indítottak ellenem, hogy az FBI elszégyellheti magát szervezettségét tekintve hozzájuk képest. -Mintha utánfutóval, daruval, lángvágóval, fogdmegekkel felszerelkezve mentem volna oda - nagyüzemszerű lopásra felkészülve...

Annyi eszük van mint egy fűszerezetlen nyers csirkének!

Turisztikai látványosságként üzemeltethetnék a repteret, legális gyorsulási versenyeket szervezhetnének ott, ha nem hagyták volna széthordani az egészet vagy nem vettek volna részt a széthordásában...

2023. jún. 14. 16:36
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

Régen (amikor még nem volt ilyen "fenszi" neve) szerettem. Vonzottak ezek az elhagyatott helyek, meg ez az igazi történelem és érdekelt.

Újabban ez is felkapott lett és divatos, így találtam magamnak új hobbit.

Azért ha véletlenül beleakadok egy ilyen helybe megnézem, de én sosem szerettem betörni sehova. :D

2023. jún. 14. 21:21
 15/15 anonim válasza:
Én szoktam, szeretek ilyen helyeket bejárni.
2023. aug. 2. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!