Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Boltban ti hogy szoktatok wc...

Boltban ti hogy szoktatok wc papírt venni hogy ne legyen kínos?

Figyelt kérdés
Anya írt hazafele vegyek egy 24 tekercseset, de nem lesz ciki ilyet vásárolni? Nem fognak a pénztáros meg egyéb bolti alkalmazottak kinevetni ha ilyen sokat veszek? Hogyan oldjam meg ezt a szitut?
2023. jún. 12. 19:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
( És arra nem gondolt, hogy esetleg pont arra gondoltam, hogy egy cserépbe ültet épp wc papírt... )
2023. jún. 13. 07:50
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta én szerzem be a panziónkba a szükséges dolgokat, soha nem vettem még 24 darabosnál kisebb WC-papírt. Sőt, szoktam venni WC-kefét és WC-pumpát is. Az eladók és pénztárosok soha még csak furcsán se néztek rám. Igaz, nem is lenne túl hiteles, hiszen vagy 15 féle WC-papírt árulnak.

Ja, és hogy szoktam venni? Hát bevásárlókocsi betol a boltba, WC-papír polcról levesz, kocsiba be, pénztárnál fel a szalagra, a pénztáros lehúzza, kifizetem, elköszönünk egymástól. Mindig így csinálom, eddig bevált.

2023. jún. 13. 07:59
 23/25 anonim ***** válasza:
88%
Leírnád kérdező VÉGRE,.hogy mit érzel kínosnak egy WC papírban?
2023. jún. 13. 09:46
 24/25 anonim ***** válasza:
19%
Én meg kínosnak érzem hogy egy ilyen kérdésre huszonvalahány hozzászólás érkezett...
2023. jún. 13. 10:12
 25/25 anonim ***** válasza:
95%
#24 Köztük a tied.
2023. jún. 13. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!