Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Boltban ti hogy szoktatok wc...

Boltban ti hogy szoktatok wc papírt venni hogy ne legyen kínos?

Figyelt kérdés
Anya írt hazafele vegyek egy 24 tekercseset, de nem lesz ciki ilyet vásárolni? Nem fognak a pénztáros meg egyéb bolti alkalmazottak kinevetni ha ilyen sokat veszek? Hogyan oldjam meg ezt a szitut?
2023. jún. 12. 19:51
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benne semmi kínos! én is 24-eset veszek, tovább tart.
2023. jún. 12. 19:54
 2/25 Justinianus ***** válasza:
91%
Le.rom, hogy mit szólnak. :)
2023. jún. 12. 19:55
 3/25 anonim ***** válasza:
98%

Azért van 24 tekercses csomag, hogy aki egyszerre akar 24 tekercset venni, ne, ne kínlódjék a több csomag mozgatásával.

Legálisan vehetsz olyan csom. egységet, ami van. Egyébként ez egy szabad ország, mindenki azt gondol, amit tud.

2023. jún. 12. 20:01
 4/25 anonim ***** válasza:
93%
Úgy hogy otthon hagyom a mentális problémáimat és a szorongásomat.
2023. jún. 12. 20:05
 5/25 anonim ***** válasza:
19%
Igen, én csakis ott szoktam klotyópapírt venni ahol önkiszolgáló pénztár is van, különben a pénztárosnő hangosan rákérdezne hogy „Mi van öcskös, hasmenésed van vagy alapból szarásonként egy teljes tekercs az átlagfelhasználás?”
2023. jún. 12. 20:05
 6/25 anonim ***** válasza:
95%
Ezen az alapon fehérneműt, orvosságot venni, orvoshoz menni is kínos. Képzeld el, valaki lát bemenni a fogászhoz, és megtudja, hogy fáj a fogad!
2023. jún. 12. 20:09
 7/25 anonim ***** válasza:
89%
Ahogy egy doboz tejet és 6 szem almát szoktam venni, hogy ne legyen kínos.
2023. jún. 12. 20:16
 8/25 anonim ***** válasza:
78%
Mivel tudom, hogy egy naagyon szép nőnek is vannak ilyen jellegű, hát nem szét eü.-tevékenységei, így hót nem foglallkozom azzal, hogy most ki-mit mond/nem mond arra, hogy wc-paíprt kell épp vennem.
2023. jún. 12. 20:19
 9/25 anonim ***** válasza:
86%

Én úgy kezdtem, hogy tisztáztam magamban, hogy mindenki sz@rik,nincs kivétel. Orbán Viktortól kezdve, Jennifer Lopezen át, egészen Kim Jong Un-ig. Ezek mind mind naponta lefektetik a kábelt, vagy kicsomagolnak egy csokinyuszit.

Ezek után sokkal könnyebben vettem meg a klotyópapírt.

Bár néha a pénztárosnő sandán rámnéz, hogy "aha, szóval te is?" én ilyenkor vissza nézek bátran, az én szemben meg az van, hogy " tudom, hogy tudod, hogy tudom, hogy te is!"

2023. jún. 12. 20:29
 10/25 anonim ***** válasza:
51%

Jaj de újvilági vagy te gyermek, én a mai napig gyapjat használok. 🛡️🧔🏼🪓

Üdv:

Egy viking

2023. jún. 12. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!