Olyan furcsa, hogy 28 éves vagyok már. Másnak nem furcsa, hogy annyi idős amennyi?
Nekem eletemben eloszor lett nagyon furcsa. Most leszek otven eves. Brutalis, borzalmas. Mintha a ruganyos, fiatalos kis boho negyvenvalahanybol betoltak volna egy idosotthonba. Honaprol honapra jott ez. Annyira hulyesegnek tartom a szamolgatast, de egy even belul lett tokam, tunt el az erettsegi tablokep arcom.
Ki fogom heverni, gondolom.
De szeretnék 28 éves lenni :)
(51, F)
Nyáron leszek 28
Nagyon furcsa és borzalmas!
Úgy érzem "fiatal lányból" igazi nő lettem, ez rendben van, de ha így rohan az idő, mi lesz később??!
Én nem félek az öregedéstől, 38 éves vagyok, de úgy elrepült érettségi óta az a 20 év, hogy most nem érzem ilyen soknak, amúgy tartalmas volt, és haladtam is előre az életben, csak olyan, mint hogyha csak tegnap lett volna, hogy elballagtunk a középiskolából. :-)
Van olyan volt osztálytársam akár általános iskolából is, aki alig változott, nem fogott rajta az idő, és van, akit meg sem ismernék, annyira más lett.
Nemrég ennyi voltam, néha visszanézem régi kommenteket, rohan az idő.
Hamarosan 35 leszek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!