Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A rákbeteg Kamarás Inez nevű...

A rákbeteg Kamarás Inez nevű kisgyerek betegsége miért került be anno a médiába?

Figyelt kérdés
Újságíró volt az anyja vagy az apja?
2023. jún. 10. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:
14%

Nagy divat lett a médiát, nyilvánosságot meglovagló kunyerálás.

Egy-két ember váratlan sikere arra sarkallt rengeteg embert, hogy ha másnak sikerült, akkor ő miért ne próbálhatná meg.

Amikor lefutott az első publikált sikeres kunyerálás - a beteg gyerek 30000000000 MRd forintos gyógyszerét érintőlegesen, - már akkor mondtam a feleségemnek, "Figyeld meg, milyen sorban állási és kunyeráló hullámot fog ez elindítani!"

Nem hibáztam!

2023. jún. 10. 13:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha valakinek valóban beteg a gyermeke, az mindig mindent meg fog tenni hogy legyen pénz a gyógyításra. Akár kunyerálni is fog. Én is ezt tenném a legvégső esetben ha már annyira nincsen pénzem. A gond akkor van mikor a gyereknek semmi baja, anyu mégis úgy gondolja hogy de igen van, ezért több milliót csikar ki évek óta, mindenféle következmény nélkül. Ezzel mikor fog a média foglalkozni?
2023. jún. 10. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Pintér Enci?
2023. jún. 10. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!