Ha elmondom interju elott hogy hazudtam, es nincs erettsegim akkor van ra esely hogy mégis elmehetek az interjura?
A hirdetesben az szerepel erettsegi vagy szakma szukseges a mukahoz. Gondolom azert mert nem akarnak 8 altalanos iskolai vegzettsegu embereket foglalkoztazni..en irtam egy oneletrajzot es azt irtam bele,hogy van erettsegim. Mar nagyon regota nincs munkam, utolso remenykent tettem ezt. Hivtak, hogy menjek interjura.
Egy nagyon kedves ferfivel beszeltem, nem akarom atvagni es nem is tudnam, mert fogjak kerni a bizonyitvanyt. Ha megirom neki uzenetben, vagy nehely elethelyzetem miatt hazudtam, utolso remenykent, vajon ad egy lehetoseget? Vagy ne is szamitsak ra?
Nagyon fontos lenne ez a munka, de nem megyek el az inturjura ha nem tudom magam tisztazni
"elethelyzetem miatt hazudtam, utolso remenykent, vajon ad egy lehetoseget? Vagy ne is szamitsak ra?"
Sajnos hazugság után nem fogsz kelleni már oda.. ez kb fix. Mondhat bárki bármit, szerintem nincs az a cég ahova felvesznek egy ilyen után.
Nem, ez így offos lesz.
Rossz nyitás hazugsággal kezdeni.
Sokkal jobb lenne, ha elmondanád, hogy nincs érettségid, de nagyon érdekelne a munka, érzel tehetséget magadban és szeretnél legalább egy esélyt próbanapra.
Ha látnak benned fantáziát, meglehet, hogy eltekintenek a végzettségtől és megtartanak.
Nekem volt ilyen módon szerencsém. Olyan szakmában nyertem felvételt, amihez sem végzettségem, sem gyakorlatom nem volt. Meg is mondtam az első telefonhíváskor őszintén, hogy nincs hozzá végzettségem, nincs benne gyakorlatom, viszont van kézügyességem és szépérzékem, adjanak esélyt próbamunkára. Megadták és végül évekig ott dolgoztam.
"Egy nagyon kedves ferfivel beszeltem, "
Akkor hívd fel telefonon és kérjél tőle lehetőséget egy személyes beszélgetésre.
Ott pedig személyes előadod neki amit itt leírtál és kéred a segítségét.
A személyes bocsánatkérés sokkalta hatásosabb mint bármelyen email vagy telefonálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!