Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha elmondom interju elott...

Ha elmondom interju elott hogy hazudtam, es nincs erettsegim akkor van ra esely hogy mégis elmehetek az interjura?

Figyelt kérdés

A hirdetesben az szerepel erettsegi vagy szakma szukseges a mukahoz. Gondolom azert mert nem akarnak 8 altalanos iskolai vegzettsegu embereket foglalkoztazni..en irtam egy oneletrajzot es azt irtam bele,hogy van erettsegim. Mar nagyon regota nincs munkam, utolso remenykent tettem ezt. Hivtak, hogy menjek interjura.

Egy nagyon kedves ferfivel beszeltem, nem akarom atvagni es nem is tudnam, mert fogjak kerni a bizonyitvanyt. Ha megirom neki uzenetben, vagy nehely elethelyzetem miatt hazudtam, utolso remenykent, vajon ad egy lehetoseget? Vagy ne is szamitsak ra?

Nagyon fontos lenne ez a munka, de nem megyek el az inturjura ha nem tudom magam tisztazni

2023. jún. 9. 17:36
A kérdező szavazást indított:
Van ra esely hogy igy is elmehetek
Valaszolni sem fog
38 szavazat
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Gonosz, lenezo kommentekre nem fogok valaszolni, elore szolok. Nem ti elitek az eletem.
2023. jún. 9. 17:38
 2/20 anonim ***** válasza:
98%
Hu ez nehéz. Én lehet inkább nem mennék el az interjúra, és el sem mondanám, hogy amúgy hazudtam. Ha nagyon fontos a munka, esetleg gyár, ameddig nem találsz jobbat?
2023. jún. 9. 17:41
 3/20 anonim válasza:
97%
Hát már csak azért se fognak felvenni mert hazudtál,hogy gondolsz olyat hogy egy önéletrajzba olyat írsz ami nincs,és lehet hogy ha az igazat írod akkor is el hívták volna interjúra de így esélytelen
2023. jún. 9. 17:42
 4/20 A kérdező kommentje:
2. Nem fogok elmenni ha nem tudom tisztazni ezt.
2023. jún. 9. 17:43
 5/20 anonim ***** válasza:
98%
#3 igazat mond, van, hogy amúgy simán felvesznek a követelmények hiányában is, de így, hogy hazudtál, lesz nálad alkalmasabb ember.
2023. jún. 9. 17:46
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Én megköszönném, hogy őszinte voltál (másodszorra), és jelezném, hogy nem kell megjelenned az interjún, mert ezek után biztosan nincs rád szüksége a cégnek.
2023. jún. 9. 17:57
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Első alkalommal bele hazudtál a képébe ezek után biztos nem fognak felvenni.

Ilyen emberre nincs szüksége senkinek.

2023. jún. 9. 18:03
 8/20 anonim ***** válasza:
19%

Írj egy emailt nekik, hogy mi a helyzet és így is mehetsz-e. Neked nem lesz kínos, mert nem szóban kell mentegetőzni, de majd mondanak rá valamit és talán van rá egy minimális esély, hogy nem fogja őket zavarni. Attól is függ, hol van, hányan jelentkeztek eddig, engem most vettek fel valahova, Budapesten ráadásul, egy nagyobb céghez ami Profession-ön hirdet, meglepődtem, amikor mondták a kollégák, hogy eddig én vagyok az egyetlen új, aki egyáltalán körbenézett a munkahelyen (főnök körbevezetett az interjú után), azt hittem, hogy sokan jelentkeznek egy ilyen helyre és azért legalább kipróbálják a munkát. (Mondjuk engem nem ezért vettek fel, hanem mert sok éves tapasztalatom van, de érted mit akarok mondani.)

Úgyhogy elképzelhető, ha esetleg nagyon nincs más rajtad kívül, akkor elnézik neked a dolgot, de a hazugság miatt kevesebb az esély. Viszont semmit nem veszítesz azzal, ha írsz nekik.

2023. jún. 9. 18:04
 9/20 anonim ***** válasza:
27%

4 Személyesen hívd fel az interjúztatót, és egyenesen mond el neki az igazságot, akkor lesz némi esélyed és ez az egyetlen lehetőséged. A nullánál (amit ha írásban tennéd meg ezt, akkor ez lenne) minden esetre több. A későbbiekre, mindenhol kérik már az érettségi bizonyítványt, nincs olyan hely ahol ne kérnék. Tehát vagy elvégzed hivatalosan estin a sulit, vagy a valóságot irod.

Szurkolok neked. Az egyenességet, és a hibázás belátását mindig a normális emberek elismerik és respektálják.

2023. jún. 9. 18:14
 10/20 anonim ***** válasza:
84%
Ezt engedd el. Nagyon ciki! Most kérd vissza az önéletrajzodat, hogy bocsika, nem valódi? Ilyet az ember e-mailben meg telefonon se mond el magáról, mert másnap az egész város arról fog beszélni. Névvel.
2023. jún. 9. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!