Miért ennyire mocskosul esős az idei év? Rátok milyen hatással van?
Hiába ültettél volna, a legtöbb növény kidöglik ha vízben áll, vagy csak rossz lesz a termés.
Én örülök. Nincs vezetékesvizünk, mert az önkormányzatnem foglalkozik vele, hogy kiépíttesse. Saját zsebből meg több milliót nem tudok fizetni.
Tavaly emiatt nem volt víz. Fürdéshez, mosáshoz, iváshoz egy kis kézikútból cipeltük a vizet egy egész tikkasztó nyáron át.
Fúrt kút lett azóta csináltatva, ami így az időjárás jóvoltából mindig ad elég vizet. Úgyhogy köszönjük, mi jól vagyunk.
Szomorú, de amíg nem kerülsz ilyen helyzetbe, fogalmad sem lehet, mennyit ér a víz.
"Miért ennyire mocskosul esős az idei év? Rátok milyen hatással van?"
hát nekem eléggé rányomja a hangulatomra a bélyegét. tiszta mordor, egy hete nem láttam a kék eget
itt amúgy májusban is bőséggel jött az áldás, szóval nem az van, hogy "hurrá, végre esik"
az meg külön szép, hogy holnaptól "nyaralok", de hát ez így lóf@sz se lesz.
"Összeségében nincs több eső, mint bármelyik évben. Télen pl nem volt semmi."
nálatok lehet, de az ország nagy részén (de különösen a dunántúlon) a tél is elég csapadékos volt, ahogy a tavasz is
ez a durva, hogy vagy csontszáraz egy év, vagy annyi eső zúdul, hogy úszik minden
Milyen hatással van? Néha nem tudom, hogy rosszul vagyok-e, vagy csak az idő fura. Hogyan öltözzek, ami megint kérdés.
Volt ehhez hasonló év, bár mintha kevesebb eső esett volna, minden esetre azt jelenti, hogy az éghajlatban van valami komoly változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!