Miért ennyire mocskosul esős az idei év? Rátok milyen hatással van?
8
Én pl nem utálom az esőt, de a jóból is megárt a sok. Én szeretek sétálni, kerékpározni, de a f szom akar folyton elázni... Meg engem lelkileg is kikészít, hogy folyton szaros az ég....
Engem időjárásban egy dolog zavar, a 27-28 fok feletti meleg, mert abban rosszul vagyok. Esetleg az ónos eső még, mert abban nem lehet a szabadban sportolni.
A lelkiállapotomra nincs időjárás hatással, leszámítva, ha a meleg miatt rosszul vagyok.
Bicajjal irodába menet volt nálam váltóruha, otthon meg nyilvám pláne van, így pont nem érdekelt, hogy megázom-e.
Gondolom időközben valamit töröltek mert én erre válaszoltam: “ Most esik, jövőhétre már nem mutatja.”
Személy szerint nem zavarna, de hogy a gyerekekkel így nem lehet semmit csinálni kint, csak aszalódunk bent a lakásban, az megőrjít. Persze, lehet mondani, hogy gumicsizma-esőkabát, aztán uccu neki, de ha a gyerek nem szereti az esőt, akkor én hiába mennék :D
És hogy pont nyárra, amikor végre jó idő is lehetne, és tényleg mehetnénk mindenfelé kirándulni meg pancsolni meg minden... Bosszant az időzítés is és az is, hogy nem tehetek ellene kb semmit. Hát ez van.
Bosszankodok, mert tavaly minden, amit ültettem, kiégett. Idén ezért semmit se ültettem. Ha tudtam volna, hogy ennyi eső lesz, ültetek.
A hőmérséklet tekintetében örülök. Amiatt viszont nem, hogy ilyenkor nem tudunk kimenni a szabadba, gyerekek is majd megőrülnek idebent, így meg én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!