Mi volt jobb régen?
Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 21:14
11/28 anonim válasza:
Orbán Viktor fiatalabb volt, most meg megért mint a jó bor!
12/28 anonim válasza:
A tej megaludt a kamrában.
A mai fiatalok szerintem nem is ismerik az aludttej ízét, állagát. Én is vagy 30-35 éve ettem utoljára.
13/28 anonim válasza:
12-ea: csinálj magadnak aludttejet, ha hiányzik. Drága mamám itta mindig, sose szerettem.
14/28 anonim válasza:
Pont ez a baj, a mai UHT tejek már nem alszanak meg.
15/28 anonim válasza:
Lehet hogy rosszul láttam, de amikor az UHT tejet bele akartam önteni a kávémba (a tetejét mindig megbolondítom egy kis tejjel), fehér vízszíne volt, amolyan mosogatólé, utána összeráztam, máris jobb lett a színe! Mi történt? Nem keveredett el rendesen a tejpor?
16/28 anonim válasza:
A szőrös hónaljak.
Bikinivonalak.
17/28 anonim válasza:
15, láttál már anyatejet pohárban?
Gondolom a tehéntej is hasonlóképpen viselkedik, ha áll akkor a zsírossabb része felúszik a tetejére, aztán ha összerázzuk, akkor ismét tejszínű és állagú lesz.
18/28 anonim válasza:
Nem szoktam ezen filózni 17-es, tudod én szinte csak kávézásra használom, mindenesetre furcsa volt. :)
19/28 anonim válasza:
Szerintem az ismerkedést és a szociális készségeket rontja az online tér. Persze tudom, hogy sokan így találják meg a párjuk pl.: társkeresőn és így statisztikailag nagyobb esélyed van találkozni valakivel szimplán mert több embert érhetsz el, de ezzel párhuzamban szerintem az emberek szociális skilljei romlottak. Nem tudnak már odamenni egymáshoz, élőben elhívni, spontán kezdeményezni stb.
20/28 anonim válasza:
Minden jobb volt mert nem volt social média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!