Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jártál már úgy, hogy az eladó...

Jártál már úgy, hogy az eladó nem adta oda a kirakatban lévő ruhát? Mit mondott, mi volt az indok?

Figyelt kérdés
Úgy tudom ezekre a ruhákra fel lehet iratkozni és kirakatcserekor sms-ben értesítenek, ha felpróbálható, de az eladó azt mondta, nála nincs olyan.
2023. jún. 8. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Sosem hallottam ilyen lehetőségről
2023. jún. 8. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Már odaígérték másnak.
2023. jún. 8. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Ez teljesen uj, sosem hallottam meg csak hasonlorol sem.
2023. jún. 8. 20:08
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Igen, volt, amit nem szedtek le, mert hogy az a kirakatkép része.
2023. jún. 8. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Vásárlóként én is szembesültem ilyennel.

Majd egyetem vége felé, mikor a gyakornoki helyem megszűnt, egy ruha üzletlánchoz mentem dolgozni, ahol rövidesen megkaptam az üzlet rendező pozit. Szóval ott okosabb lettem ezzel kapcsolatban. Amíg az adott kollekció - üzlet rendezési terv tart , főleg próba baban/ kirakatban , azokról a darabokrol le van véve a címke, tehát azonosíthatatlan. Annak végig ott kell lennie. Általában xs-s meret . Vagy 34. Ezt nem lehet eladni. Nálunk később sem volt opció lefoglalni. Később került vissza a raktárba, majd onnan ev közepi vagy év végi learazasnal újra kikerült. Alacsonyabb áron. Foglalásra nem volt opció . Sajnos tényleg nem tudjak odaadni.

2023. jún. 8. 20:11
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Ui: amúgy akkor is ott kell lennie, ha már egy árva darab sincs. Központilag határozzák meg a “look”-ot, és mindenhova megszabott darab érkezik, esetleg után pótolni lehet. De ez ritka. Inkább kérdezd meg, az adott darabbol hol van nekik meg. Meg tudjak nézni általában . Kicsit macerás mert meg kell néznie a kódot, ehhez üzletvezető kell stb. Ezzel csak az eladót szivatod. Érdemes megnézni online.
2023. jún. 8. 20:14
 7/10 Noren1989 ***** válasza:
61%

H and M-ben volt egyszer egy ilyen, egyik exemmel.

Felpróbálta, nem lett jó, hívták a következő feliratkozót.

2023. jún. 8. 20:46
 8/10 anonim ***** válasza:
43%
Eddig eszembe sem jutott megkérni őket, hogy azt a darabot felpróbálhatom-e, ami a kirakatban van. Általában találok bent méretet, a cipőkkel állok hadilábon, de a kirakatba sem az én méretemből szoktak tenni. Egyszer volt olyan, hogy kirakatban láttam meg valamit, ami onnan megtetszett (az ára is jó volt), de az egy ágyneműhuzat volt, és pár hét múlva már nem volt a kirakatban és a boltban meg tudtam venni.
2023. jún. 8. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:
88%

Üzletenként, márkánként változó, hogy mi a policy. Van, ahol nem adhatják oda. Van, ahol tényleg foglalásos rendszer megy. De úgy is jártam már (igaz, nem ruha-, hanem bútorboltban), hogy a kirakatdarab sérült volt (nem látszott a sérülés a kirakatban, meg a funkciót se zavarta, ezért állították pont azt ki), és mivel nekem abban a színben kellett volna az asztal, de az utolsó darab volt, meg tudtam velük egyezni, hogy én a sérülés ellenére is kérem, viszont, mivel bemutatódarab, meg kell várjam, amíg kifut, és leszedik, viszont, mivel sérült, és nem tudják leértékelni, de nekem így is annyira kellett, hogy teljes árat fizettem érte és vártam rá, ingyen házhoz szállították és összerakták. Abszolút bolt/boltlánc függő, van, ahol meg van engedve az alkalmazottaknak, hogy rugalmasak legyenek, ott születnek ilyen egyezségek (meg be lehet jelentkezni az utolsó darabra, mikor lekerül), ahol nem, ott nem tehetnek ők se semmit.

Illetve ahol üzletlánc van, és már csak egy darab van a kirakatban, ha látják a rendszerben, mindig megnézik, hol van még elérhető készlet a közelben. De a legtöbb nagyobb ruhaboltnál te is meg tudod ezt nézni online, sőt, meg is lehet rendelni valahonnan.

2023. jún. 8. 23:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Voltam. A próbababával együtt haza vittem.
2023. jún. 9. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!