A párom mindenképpen haza akar költözni külföldről. Szerintetek?
A párommal pár éve vagyunk külföldön. Rájött az utóbbi időben a hazaköltözhetnék, és sehogysem tudom lebeszélni róla. Van stabil munkánk mindkettőnknek.
Nem arról van szó hogy én nem mennék haza, hanem hogy a jelenlegi viszonyok közé értelmetlennek, szarvashibának tartom. Toronymagas infláció, háború a szomszédban, boltok és szolgáltatások árai... Stb.
Nagyon sok minden lassan megfizethetetlen. Ezzel szemben ahol most vagyunk rengeteg pénzünk marad hónap végén és megvan mindenünk ami kell, és élünk is mellette.
Bárcsak minél előbb rendeződne minden, de nem sok esélyt látok rá, plusz arra hogy ez a mocskos rablóbanda kormány is elhúzzon a p*csába. Miattuk sem akarok hazamenni.
Szerintetek melyikünknek van igaza?
Akkor menjen haza, ennyi. Tekintve, hogy ez beállt nála, előbb-utóbb úgyis meglépi.
Én kizárt, hogy elmenjek innen, vissza abba a lepusztult országba - hiába él ott a családom, meg a barátok.
Kedves Kérdező.
Ha a párod menni akar,segítsd fel rá a kabátot és integess utána.
Ne tedd miatta tönkre az egész hátralévő élted.
Egyébként meg esélyes, meg is utálnád miután visszakényszerített téged a magyar nyomorba.
Akkor is elveszítenéd,de perspektívád sem maradna ott.
Hagyd, menjen Isten hírével.
Majd lesz másik.
48N
1700€????
Te jó ég,hol keresel Te ilyen keveset? Németországban éltek?
Ebben az egyetlen esetben megérteném.
Ott olcsóbb talán minden, mint nálunk Ausztriában. Legalábbis így tudom.
Csak hogy a kommentelőknek legyen viszonyítási alapja leírom, hogy egy német multi osztrák cégénél dolgozom.
Az alapbérem nettó 2500€.
Erre jön az esedékes jutalék.
2800€ a plafon.
Ezt havi 160 órára 12X egy évben megkapom.
Ehhez jön még 2X a nettó fizetésem ( Weihnachts/ Urlaubsgeld).
Ez egy erős átlagfizetés Ausztriában gyári melósoknak.
Van persze sokkal jobb is,pl a BMW, de oda csak bérmunkásként jut be az ember. Olyan, mint a kutya vacsorája.
48N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!