A párom mindenképpen haza akar költözni külföldről. Szerintetek?
A párommal pár éve vagyunk külföldön. Rájött az utóbbi időben a hazaköltözhetnék, és sehogysem tudom lebeszélni róla. Van stabil munkánk mindkettőnknek.
Nem arról van szó hogy én nem mennék haza, hanem hogy a jelenlegi viszonyok közé értelmetlennek, szarvashibának tartom. Toronymagas infláció, háború a szomszédban, boltok és szolgáltatások árai... Stb.
Nagyon sok minden lassan megfizethetetlen. Ezzel szemben ahol most vagyunk rengeteg pénzünk marad hónap végén és megvan mindenünk ami kell, és élünk is mellette.
Bárcsak minél előbb rendeződne minden, de nem sok esélyt látok rá, plusz arra hogy ez a mocskos rablóbanda kormány is elhúzzon a p*csába. Miattuk sem akarok hazamenni.
Szerintetek melyikünknek van igaza?
Mond meg neki hogy felőled jöhet ebbe a fideszes fertőbe de te maradsz.
Ha nélküled is eljön akkor úgy sem vagy fontos neki.
Elméjét vizsgálták már?
Aki teheti menekül innen, nemhogy még visszajöjjön.
Inkább azt kérdezd meg tőle, hogy miért akar most haza menni?
Mert tényleg hülyeség. Én sem megyek haza még vagy 3 évig biztos.
Ameddig Orbán a miniszterelnők biztosan nem megyek haza.
Utána majd meglátjuk ugyan ilyen tolvaj lesz vagy esetleg csoda történik és olyan ember lesz aki valóban az országért az emberekért dolgozik nem pedig a családtagok és a haverok gazdagodásáért.
Igen, inkább érzelmi alapon akar hazamenni. Család, barátok, megszokott otthoni légkör, meghát saját család idővel amit viszont én is szeretnék. Az igaz hogy sosem érezte kimondottan jól magát itt, de mégis mindig megvolt mindenünk, semmiben sem nélkülözünk.
Állandóan mondja hogy találunk munkát azt elleszünk otthon. Én már voltam ilyen cipőben, mert hazamentem aztán nem telt egy évbe hogy megint eljöjjek, ezért vonakodok az egésztől.
#6, Orbán sosem fog valóban a magyar emberekért munkálkodni, ha az elmúlt 13 évben sem tette érdemben.
Nagyon nagy a kockázat mert olyan életet élünk, élek, ha nem maradok mellette, végleg lecsúszok a gyermekaldásról is. Eléggé elszántnak tűnik.
"olyan ember lesz aki valóban az országért az emberekért dolgozik nem pedig a családtagok és a haverok gazdagodásáért."
Ilyen politikus sajnos tényleg csak a mesékben létezik.
Még annyi hogy lenne egyébként hova mennünk, tehermentes, felújított kertesház egy 60 ezres városban. Nulla tartozással.
Ezzel együtt ódzkodok ettől a hazameneteltől.
Ha lenne valaki aki megnyugtatna és elmondaná hogy nincs mitől tartanom, nem félnék tőle. De amit hallok, látok, olvasok, tapasztalok, ez is nehéz önmagában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!