Ciki megenni egy egész csomag levelestésztát egyedül?
1 csomag levelestésztám volt,ilyen átlagos fornetti méretű táskákat csináltam belőle,akartam hagyni a páromnak,és most egyseggen ülve bezabaltam az egészet.
Inkább meg se mondjam neki,hogy készítettem csak megettem???
Legközelebb kettőből csinálok az biztos…de egyébként máskor is volt már hogy embertelen mennyiségű ételt megettem,barátnőim meg elvannak egy darab 7daysen egész nap🤷🏼♀️
25 éves nő vagyok,173 cm,58-60 kilo…
Semmi értelmét nem látom elmondani a párodnak, hogy csináltál kaját, de megetted az egészet. Mi értelme lenne, ha már nincs kaja? Azt se tudja, hogy volt. Ha nem mondasz semmit, akkor nem tud róla, hogy valaha léteztek az akármik, amiket megettél (nekem se világos, mit is ettél, meg mennyit), ha elmondod neki, csak elkenődik, mert akkor már tud a lehetőségről, hogy ehetett volna valami nasit, de már nincs.
Amúgy nem gáz, ha jól esik, és nem csinálsz rendszert abból, hogy hatalmas mennyiségeket falsz be, hanem ezek egyszeri alkalmak, akkor miért ne ehetnéd meg? Az emberi test furán működik, ha leterheltebb vagy akár mentálisan, akár pl. bújkál benned valami, amit elkaptál, vagy nő vagy és bizonyos szakaszban jársz a ciklusodban, akkor több energiát igényel, mint a megszokott.
Milyen a kapcsolatod az étellel, meg a saját testeddel úgy alapvetően? A legtöbb ember nem csinál nagy ügyet abból, ha megeszik egy hatalmas adag ételt, mert kívánja és jól esik neki. Nekem nagyon evészavarosnak tűnik ez a gondolatmenet, hogy "bűn" túl sokat enni, ha így áll a dolog, akkor ne a kicseszett fornettikről beszélgess a pároddal, hanem arról, hogy mit élsz át, mi zajlik le benned, mi vett rá arra, hogy (szerinted) hatalmas mennyiséget egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!