Ciki megenni egy egész csomag levelestésztát egyedül?
Figyelt kérdés
1 csomag levelestésztám volt,ilyen átlagos fornetti méretű táskákat csináltam belőle,akartam hagyni a páromnak,és most egyseggen ülve bezabaltam az egészet.
Inkább meg se mondjam neki,hogy készítettem csak megettem???
Legközelebb kettőből csinálok az biztos…de egyébként máskor is volt már hogy embertelen mennyiségű ételt megettem,barátnőim meg elvannak egy darab 7daysen egész nap🤷🏼♀️
25 éves nő vagyok,173 cm,58-60 kilo…
2023. jún. 4. 20:46
2/14 anonim válasza:
Szerintem ilyen levestésztás dolgokból nagyon sokat lehet enni, mert nem egy tápláló tápanyag és nagyon gyorsan is felszívódik. Nincs azzal baj, hogy megetted, csak nagyon egészségtelen. Rendszeresen ilyet ne csinálj, mert hízáshoz tud vezetni. Egyébként, ha megetted akkor felesleges megmondani, hogy csináltad, de megetted. Majd veszel a boltban és csinálsz legközelebb többet.
3/14 anonim válasza:
Korrekt a súlyod.Nem gond ha megetted egészségedre.Én szólnék neki hogy "megettem, de veszek a héten és csinálok neked is ha szeretnél" Magas vagy szóval a súlyod jó, egyél nyugodtan.
4/14 anonim válasza:
Mondjuk én nem eszek ilyeneket így fogalmam sincs, hogy ez mekkora és milyen mennyiségnek számít.
"1 csomag levelestésztám volt,ilyen átlagos fornetti méretű táskákat csináltam belőle"
5/14 anonim válasza:
Kedves egészségedre. Ha nincs különösebb oka (testi, hogy állandóan gyanúsan éhes vagy, vagy éppen lelki, és ez "binge eating"), csak simán jól esett, akkor szerintem nincs vele semmi baj.
6/14 A kérdező kommentje:
Azt jelenti,hogy kb 15 db jött ki belole,akkorák mint egy túrós formetti az a pici háromszög.
2023. jún. 4. 20:54
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm…csak kellemetlenül ereztem magam hogy befaltam,ennyi:)
2023. jún. 4. 20:55
8/14 anonim válasza:
Kapd be a barátod fornettijét is és biztos nem lesz mérges rád. :D
9/14 A kérdező kommentje:
Meglesz!!!😀😀😀
2023. jún. 4. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!