Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha beteg vagyok, és senki nem...

Ha beteg vagyok, és senki nem kérdezi meg, hogyan érzem magam, akkor nem vagyok nekik fontos?

Figyelt kérdés
Ha valaki másnak van baja, akkor kérdezgetik hogy jobban van-e már. Igazából nekem annyit se mondtak hogy jobbulást vagy akármi. De amikor anyámnak a párja volt beteg, akkor állandóan a telefonján lógott és kérdezgette hogy hogy van, igya a teát, vegyen be gyógyszert, stb. Legjobb barátnőmet sem érdekelte. Úgy érzem hogy rohadtul mindegy mindenkinek, mi van velem, talán már el is felejtették hogy van valami bajom. Reálisan látom?

2023. jún. 3. 23:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10 Köszönöm.
2023. jún. 4. 12:13
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

Sajnálom, Kérdező, a petefészek gyulladás valóban komoly dolog, és teljesen megértem, hogy bánt, amiért a neked fontos emberek ilyen szinten nem érdeklődnek felőled, a hogylétedről. Mihamarabbi teljes felépülést és jobbulást kívánok neked!

Próbáld azért nem magadra venni, hogy így viselkednek, bár tudom, hogy ez nem könnyű. Sajnos fokozottan tapasztalom én is ezt a közelemben; az emberek nem érdeklődnek, nem törődnek eléggé egymással :c Remélem azért ez hamarosan az ellentettjére változik majd..

2023. jún. 5. 12:38
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki, akivel együtt dolgozol, az az anyád? Mert őszintén, én agyfaszt kapnék, ha betegen nem hagynának békén, hanem még folyamatosan felhívnák a figyelmem rá, hogy most épp gyenge vagyok és sebezhető.
2023. jún. 5. 15:52
 14/18 A kérdező kommentje:
#12 Köszönöm szépen!
2023. jún. 5. 19:37
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
Jobban van mar a petefeszked?ha nem akkor jobbulast:) (es ezt oszinten mondom)
2023. jún. 5. 22:17
 16/18 A kérdező kommentje:
Enyhe javulás van :) Köszönöm! Aranyosak vagytok, őszintén.
2023. jún. 6. 07:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Szedsz rá antibiotikumot? Mert ilyenkor kb csak az segít.
2023. jún. 6. 08:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Mit kell kérdezgetni? Látják rajtad hogy rosszul vagy. Legalábbis azok akik ismernek. De megkérheted őket hogy kérdezgessenek a hogyléted felől.
2023. okt. 3. 09:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!