Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha tömegközlek...

Mit lehet tenni ha tömegközlekedésen szimpatikusnak tűnik valaki?

Figyelt kérdés

Kicsit bugyután fogalmaztam meg a kérdést, de az alábbi részletes leírásban megértitek, hogy mire is gondolok.

Szóval. Nem vagyok az a tömegközön ismerkedős figura, de tegnap részem volt egy olyan helyzetben, ami elgondolkodtatott, hogy ilyenkor mi is lenne a legoptimálisabb megoldás.

Állok a hármas metrón, olvasok, majd észreveszem, hogy egy lány lopva rám rám pillant és mikor elkapom a tekintetét, akkor sandán mosolyog és elnéz. Igazából szimpatikus volt nekem a lány, úgyhogy próbáltam vele felvenni a szemkontaktust. Ez így ment egy darabig, de mivel metrón voltunk, így értelemszerű, hogy mindketten tartottunk épp valahova, tehát nem épp ez a legjobb hely ismerkedésre. Meg is történt a "nagy elválás", nekem kellett hamarabb leszállnom. Kíváncsiságból megvártam amíg elmegy a metró és láttam, hogy végig rám nézett amíg elment.

Ilyenkor mit lehet csinálni? Két-három megálló alatt nem lehet érdemben beszélgetni, telefonszámot elkérni meg nagyon random lenne.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

2023. máj. 27. 09:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha tényleg annyira tetszett, és nem csak annyira, mint akármelyik helyes lány, akkor nem szállok le, hanem megvárom, ő hol száll le, kísérem egy szakaszon, és megszólítom, elkérem a telefonszámát, megkérdezem, zavarhatom-e máskor?
2023. máj. 29. 09:49
 12/12 anonim válasza:
49%
Utolsó, egy kicsit creepy hogy követed báttya
2023. máj. 29. 15:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!