Miért gyötör meg ennyire az élet?
Engedjétek meg, hogy egy trágár kifejezéssel kezdjem a monológomat! A jelenlegi helyzetemet úgy tudnám jellemezni, mintha dézsából öntenék rám a sz*rt megállás nélkül. Decemberben az egyik rokonom hospice-ba került, a végkifejletet nem mondom, mert szerintem egyértelmű. Idén februárban egy másik rokonom pszichiátriára került, mert kikészült a decemberi eseményektől. Mindkét helyre folyamatosan jártam látogatóba, nagyon megviselt. Most pedig a legeslegjobb barátommal történtek nagyon-nagyon rossz dolgok, amiket nem részleteznék. Ez visel meg a legjobban, ami miatt sokszor sírok is.
Tanácstalan vagyok, hogy merre kellene elindulnom az életben, tökölök össze-vissza, nem jutok ötről a hatra, ezért a szüleimmel is visszatérő konfliktusaim vannak, ami miatt nem tudom velük megbeszélni a sérelmeimet. Úgy érzem, mintha ezen a téren csak magamra számíthatnék és nagyon nehéz.
Elveszve, motiválatlanul és rettenetesen szomorúnak érzem magam. Nem tudom, hogy valaha lesz-e ez jobb. Mit kéne csinálnom, hogy véget vessek ennek a nagyjából egy éve tartó szörnyű szériának?
Nem fog tetszeni a vàlaszom lehet ,de mivel jàrtam hasonlò cipôben (màs élethelyzetekben ) , elmondhatom ,hogy valòban csak magadra szàmithatsz . Magad kell helyre tenned az érzéseidet ,és a "miérteket" . Ez nem megy egyik napròl a màsikra . De szép lassan (talàn évekbe is tellik) összeàll majd a kép ,hogy miért kellett ennek igy történnie . Sajnos megkell élni a rosszat . Közhely ,de az élet része ez is.
Lényeg ami lényeg ,nem lesz ez mindig igy !... :) Fel a fejjel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!