Békéscsabán milyen az élet, főleg az elmúlt 1-2 évben?
Figyelt kérdés
Mennyivel lett nehezebb boldogulni a városban és a régióban az árak, infláció okozta nehézségek miatt?
Eleve nem a legversenyképesebb régió, azt tudom.
Lehet olyan munkát találni ahol keres az ember eleget hogy megélhessen aránylag normálisan, az ország más részeihez képest?
Kultúra, programok, stb?
2023. máj. 11. 20:53
2/4 anonim válasza:
A helyzet évről évre egyre rosszabb. Az értelmesebbje elmegy és jönnek az üresfejűek és a segélyből élők.
3/4 A kérdező kommentje:
Mit értesz "üresfejű" alatt?
2023. máj. 11. 21:34
4/4 anonim válasza:
Én gimibe jártam oda, három éve végeztem. Diákként pár évig elviselhető ha elvagy a barátaiddal, egyébként meg halál unalmas, nincs kultúra, program, úgy semmit nem tudsz magaddal kezdeni.
A város ma szerintem nagyon tiszta, rendezett, csak nem ellensúlyozza ezt…munka meg hát, nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!