SOS össze kellene szednem magam? 1 barátom meghalt a múlt héten. Kettő haldoklik. A feleségemnek emésztési gondjai vannak. Az elmúlt két évben fogyott 15 kg-ot. Ebből hetet egy hónap alatt (mármint most). Az orvosok nagyon "ráérnek".
Ha feleséget orvoshoz kell vinni akkor el kell kísérni, mert egyedül már a lakásban is nehezen mozog. (A héten váltottunk orvost, mert ha két év alatt nem tudtak semmit csinálni, akkor ott a dokival is lehet baj)
Munkából annyi van, hogy akkor is húzós lenne, ha rendesen tudnék dolgozni.
Amikor dolgozhatnék, akkor a figyelmem elkalandozik (ezt a szöveget is több, mint 10 perce írom)
Ilyenkor hogyan tudom magam nagyon gyorsan összeszedni?
A sztoikusok szerint avval foglalkozz amire ráhatásod van.
Jelen esetben én a feleséged gyogyulasát valasztanám.
Vidd ayurvédáshoz
Mégis mire érnek ár az orvosok? Ti vártatok két évet.
Az interneten könnyen kiderül, melyik orvos a legjobb ilyen problémára, keressétek fel.
Igyál egy erős kávét vagy fekete teát. Írd össze a tennivalóidat (amit ma meg kell csinálnod) és állíts fel fontossági sorrendet. Közben hangosan mondd, hogy miket írsz, ez segít tartani a figyelmedet.
Állj neki a legelső teendőnek és csak arra koncentrálj, amíg be nem fejezed.
Fontossági sorrend.
Alvás. Ha nappal megy, akkor nappal, ha egyáltalán nem megy, akkor valamilyen segítséggel (B vitamin komplex, gyógynövényes dolgok, végső esetben altató), de legyen meg a napi megfelelő mennyiségű alvás, különben nem fogod bírni.
Ha van anyagi lehetőségetek rá, akkor forduljatok magánorvoshoz a feleségeddel.
Valami örömöt próbálj meg találni az életben.
Gasztroenterológushoz járunk és jártunk. Az eddigi, az pár havonta írt elő valami vizsgálatot, adott valami gyógyszert, pár hónap várakozás....
Annyit állapítottak meg, hogy helikobakter fertőzése van, de nem (csak) ez a baj gyökere, de minden más vizsgálat negatív. A kiirtrás sikertelen.
A mostani dokinak legalább leesett a tantusz, hogy nincsenek hónapok...
A pszichológus keresése folyamatban, már felmértem, hogy agyilag rossz állapotban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!