Hogy tetted túl magad azon, hogy az életnek nincsen értelme?
Minden nap felkelünk, vagyunk/rohanunk, lefekszünk. Összességében minden nap ugyanolyan. Miért érdemes élni? A kis dolgokért? Mi értelme azoknak? Mi értelme egy naplementének vagy a tavon a kiskacsáknak vagy egy túrának az erdőben vagy egy elolvasott könyvnek, megfejtett rejtvénynek, heti 3x-i sportnak, nevetni egy viccen? A hobbiink nem alkotnak maradandókat. Igazából mi sem alkotunk maradandókat. 2000 évvel ezelőttről hány embernek a neve maradt fent? Valószínű mi is csak halandók leszünk. 4 generáció múlva már a sírunkon se lesz virág, a saját családunk nem fog emlékezni tetteinkre, munkánkra. Ez senkit sem zavar? Hogy tudtok nem ezekre gondolni/ezeken a gondolatokon minden nap felülkerekedni és mégis élvezni az életet? Nem ugyanolyan minden nap? Mi értelme bárminek is? Mi az életetek az értelme?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
Az életnek annyi értelme van, amennyit adunk neki.
Ha semminek sem tudsz örülni, akkor érdemes lenne pszichológushoz fordulnod, kérdező.
A legtöbb ember úgy,hogy hajszolja a pillanatnyi örömöket..
Ők teszik jól.Csak ez nem megy mindenkinek.
Azért baromi jó lehet 30 körül szívrohamba meghalni. Több ismerös van, akik hajszolták a pillanatnyi örömöket (akik szerinted jól nyomják), csak ma már alulról szagolják…. Megkérdezném öket mennyire elégedettek, csak sajnos nem tudom.
Szóval az utolsó válaszát én butaságnak tartom, de nagyon.
Nem azt értettem a "hajszolják a pillanatnyi örömöket" alatt,
hogy kefélnek és zabálnak reggeltől estig a népek,
hanem azt teszik,ami örömet okoz nekik.De hát mindenki magából indul ki,ugye.
Személy szerint én itt vagyok, tehát gondolhatod mennyire követem a fentebb említettek életmódját.
Én kérek elbézést, hogy félreértettem? az általad leírt “hajszolja a pillanatnyi örömöket”.
Bár az a véleményem, hogy csak menteni akarod ami menthetö a mondandódból…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!