Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik kifejezés, szókapcsolat...

Melyik kifejezés, szókapcsolat a legidegesítőbb számodra?

Figyelt kérdés
Nálam a "nem horror áron" van az első helyen jelenleg.
2023. máj. 25. 12:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

"Mindent is" (nem, nem vagy frappáns és jópofa, ez már a legelején is nagyon gáz volt amikor divat lett, azóta főleg csak a birka jelleget erősíti aki mondogatja)

"Engedd el" (főleg amikor a jótanácsot osztogató ártott nekem, majd még megmondaná hogyan is viselkedjek, nyilván ez így működik)

"Megoldjuk okosba" (kösz nem vagyok kíváncsi piti stiklizésekre főleg hogy nyilván engem is lehúznál ha tehetnéd, az meg külön gáz hogy sokaknál az okos az ügyeskedő csaló szinonimája)

"Főnök, báttya, tesó" (főleg olyan suttyó emberektől akik a saját anyjukat is... 5 ftért, nyilván komolyan tisztel és bír engem is, nem csak manipulálni próbál, ultra gagyi módon)

"Nincs vele bírás" (annyira pofátlan és ütnivaló, hogy szerintem nem is kell mondjak rá semmit)

2023. máj. 25. 15:19
 22/28 anonim ***** válasza:
#21 Nincs bírás a Fanta gyerekekkel
2023. máj. 25. 15:23
 23/28 anonim ***** válasza:

"Mindent is", "engedd el", "de viszont", "megoldjuk okosba", "szkippeljük inkább", "küldöm speciálba", "mikbe vagy".

Tudom, hogy a korosztályomban (25 év körüliek) ezek közül több is igencsak felkapott, engem mégis idegesítenek.

2023. máj. 25. 15:42
 24/28 anonim ***** válasza:

-“de viszont”

-“párom”

- magyartalan kifejezések, például: “jó fog lenni”

2023. máj. 25. 21:51
 25/28 anonim ***** válasza:
"de szeretlek"
2023. máj. 26. 09:24
 26/28 Laylah ***** válasza:

- Báttyázás, tesózás

- mizu

- értem / az jó (beszélgetésben)

- jó étvágyakat

- felrobbantotta az internetet és egyéb hasonló kifejezések

- csecsemőkkel kapcsolatos kifejezések, főleg a többes számúak, pl. szopiztunk, kakiltunk; de ide tartoznak a különböző megnevezések is, pl. baba (nem, a gyerek nem egy játékbaba), pocaklakó, stb.

2023. máj. 26. 10:48
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
'Nagyon adja/adom/adnám'
2023. máj. 26. 11:07
 28/28 anonim ***** válasza:

"ez van, ezt kell szeretni" ettől a falnak tudnék menni

femináci (nemcsak a szélsőséges feministákra, hanem bárkire, aki szerint nem a patriarchátus a normális csak és kizárólag)

júl. 29. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!