Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem tudok egyszerűen...

Miért nem tudok egyszerűen leállítani embereket?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akinek babája született.

Azóta nem lehet másról beszélni vele. Folyamatosan a gyerek a téma.

Lelőhetetlen lesz amikor telefonálunk.

Van olyan,hogy fél óráig nem tudok szóhoz jutni mert darál.

Ha szóhoz jutok és mondok valamit vagy küldök valamiről képet messengeren akkor flegmán megkérdezi,hogy “na most itt mi a kérdésed..?”

Mi az isten ez?

A kakis pelusokról meg a védőnőről meg a baba hasmenéséről én nem tudok beszélni.

Nem tudom azért mert nem vagyok még anya vagy amúgy nem.

2023. máj. 23. 13:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De ha mindenki így áll a másikhoz akkor mindenki tök magányos lesz nem?
2023. máj. 23. 14:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül. Ha kulturáltan jelzik az "előadónak", hogy ez így nem egészséges kölcsönhatás két ember között, és van annyi önkritikája és bölcsessége, hogy ezt belássa, akkor változtathat magán.

De persze lehet, hogy csak rossz néven veszi a jelzést és megharagszik; az a kérdés, hogy érdemes-e egy ilyen személlyel rendesnek lenni. Szép dolog a segítő szándék, de az embernek tisztességesnek kell lennie önmagával is. Ha kritikátlanul odaadjuk magunkat a többi ember összes hóbortjának, abba végül lelkileg belerokkanunk.

2023. máj. 23. 14:40
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
Egy kimondottan ilyen ismerosomnel nagy a fluktuacio. Mindig talal embereket, par evig nem mernek bucsut inteni, de senki nem birja elviselni. Csak balekok atmenetileg.
2023. máj. 23. 17:44
 14/18 A kérdező kommentje:

Ma is megkérdeztem hogy van de se szia se hogy vagy te gyökér…

Elkezdte mondani egyből,hogy a gyerek így, a gyerek úgy.

2023. máj. 23. 19:22
 15/18 anonim ***** válasza:
61%
Akkor ez offos lesz!
2023. máj. 23. 23:17
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
Őt nem te érdekled, hanem hogy elmondja amit akar!
2023. máj. 23. 23:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Te csak egy ilyen lelki doboz vagy számára, amelybe bele üríti a szemetét. Saját magadnak spórolnál meg rengeteg időt és energiát, ha leráznád.
2023. máj. 24. 09:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy ez így nem oké, és részedről lezártad ezt az ismeretséget, ne keressen. Csak lelki szemetesnek használ. Leléphetsz persze szó nélkül is (sokan tesznek így, mert nem akarnak konfrontálódni), de ha korrektebb akarsz lenni (a kérdés alapján így tűnik), akkor megmondod neki, hogy mi a probléma, és úgy köszönsz el.
2023. máj. 24. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!