Magyarországon miért olyan nagy dolog, hogy valaki vesz valami drágább cuccot?
1. Mert szerintem felesleges. Minek venni 800 000 ft-ét telefont, ha a 150 000 ft-os is ugyanazt tudja? Telefonálsz, facebookozol, viberezel, fotózol. Ennyi.. nem fog neked rántotthúst sütni a drágább telefon. Semmi olyan különleges pluszt nem ad. Talán a kocsi más. Ha van pénzed megvenni az új 3 milliós kocsit akkor nem kell mártírkodni meg szenvedni egy 400 000 ft-os roncscsal.
2. Én azt látom, hogy olyan emberek veszik meg a drága dolgokat, akiknek nem telik rá. Nem keres milliókat, van hitele, kölcsönkér ettől-attól, de megveszi az új telefont meg majdnem minden nap kaját rendelem magának.. ettől nagyon kész vagyok. Ha nem telik rá, ne csináld. Egyik ismerösöm is mindig kölcsönkér valakitől (egyébként viszonylag sok pénzt keres,de el is költi gyorsan), de most is megvette az 50 000 ft-os cipőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!