Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyetértetek azzal, hogy...

Egyetértetek azzal, hogy reális indok az, hogy azért nem járok sportolni, mert a legközelebbi park is 5 perc bicikliútra van, a legközelebbi konditerem pedig 9 perc?

Figyelt kérdés
2023. máj. 21. 18:55
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%
Nyugi èn megèrtelek. Èn se vagyok egy nagy sportember. Viszont ez tènyleg kifogàs, nincs hozzà kedved ennyi. Èn hidd el együttèrzek ezzel, egèsz nap csak az àgyon heverèsznèk ha tehetnèm. De ha tènyleg mozogni akarsz akkor kimehetsz akàr az udvarra/utcàra is kocogni nèhàny kört.
2023. máj. 21. 19:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Aki valóban akar sportolni, az ennél jóval hosszabb utat is simán megtesz a parkig vagy a konditeremig, tehát nem reális indok. De ettől függetlenül nem kötelező sportolni senkinek.
2023. máj. 21. 20:04
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze.Ha nem a konditeremben laksz,akkor minden messze van.Ki utazna ilyen sokat azért,hogy egy órát edzhessen?Hát 10 perc bicikliút az irreális, teljességgel elfogadhatatlan.~3 kilóméter tekerés az rengeteg...Mondjuk esetleg lehetne az edzés részeként tekinteni magára az útra is..
2023. máj. 21. 20:05
 14/22 anonim ***** válasza:
Aki akar sportolni az megoldja. Aki meg nem akar az ne erre fogja.
2023. máj. 21. 20:15
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a konditeremben laknál, te akkor se emelgetnél súlyt vagy ülnél fel a szobabiciklire. A távolság lényegtelen.
2023. máj. 21. 20:52
 16/22 anonim ***** válasza:
Vegul is realis. Es az is, ha esetleg hamar oregszel, leszel trottyos, beteg, dagadt, mozgaskeptelen. Ez vigasztalni fog, realis.
2023. máj. 21. 21:23
 17/22 A kérdező kommentje:
Kövér és boldog VS vékony és boldogtalan.
2023. máj. 21. 21:29
 18/22 anonim ***** válasza:
93%

Nem reális, inkább mondd azt, hogy nem akarsz, az legalább fedi a valóságot. Nem kötelező, nem kell mentsegeket gyártani.

Én járok úszni, mert azt szeretem, 30 perc kocsival az uszoda, nekem ez fontos, szóval simán belefér. Ha csak 5-10 percre lenne, annak nagyon tudnék örülni.

2023. máj. 21. 21:35
 19/22 anonim ***** válasza:

15 percre lakok a legközelebbi parktól, az odavezető sétát tartom bemelegítésnek.

Nem, nem az, de ezt te is tudod, nem is értem a kérdés lényegét. Ha nem akarsz edzeni, akkor nem akarsz, a te dolgod. Nem erőszak a disznótor. Csak akkor állj bele ebbe. Hogy nem akarsz edzeni, jó neked ez így, ahogy vagy, rühellsz mozogni, utálod az egészet, ez rendben van - senkinek nem ártasz vele, saját magadon kívül. Állj bele ebbe, és ne próbálj ilyen pocsék kifogásokra hallgatni.

De egyáltalán, kinek tartozol magyarázattal, ki az, akinek meg kell magyarázni, hogy messze van az utca, ezért nem mozogsz?

2023. máj. 21. 21:50
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Sztem reális. Hétfőn szólok is a főnöknek, hogy nem megyek be dolgozni, mert túl sok a 20 perces munkába jutási idő.
2023. máj. 22. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!