Egyetértetek azzal, hogy reális indok az, hogy azért nem járok sportolni, mert a legközelebbi park is 5 perc bicikliútra van, a legközelebbi konditerem pedig 9 perc?
Nem reális, inkább mondd azt, hogy nem akarsz, az legalább fedi a valóságot. Nem kötelező, nem kell mentsegeket gyártani.
Én járok úszni, mert azt szeretem, 30 perc kocsival az uszoda, nekem ez fontos, szóval simán belefér. Ha csak 5-10 percre lenne, annak nagyon tudnék örülni.
15 percre lakok a legközelebbi parktól, az odavezető sétát tartom bemelegítésnek.
Nem, nem az, de ezt te is tudod, nem is értem a kérdés lényegét. Ha nem akarsz edzeni, akkor nem akarsz, a te dolgod. Nem erőszak a disznótor. Csak akkor állj bele ebbe. Hogy nem akarsz edzeni, jó neked ez így, ahogy vagy, rühellsz mozogni, utálod az egészet, ez rendben van - senkinek nem ártasz vele, saját magadon kívül. Állj bele ebbe, és ne próbálj ilyen pocsék kifogásokra hallgatni.
De egyáltalán, kinek tartozol magyarázattal, ki az, akinek meg kell magyarázni, hogy messze van az utca, ezért nem mozogsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!