Más is belepisil a konditeremben a zuhanyzóba?
Tegnap beszélgettünk a barátnőmmel, ő is oda jár edzeni ahová én, egy kicsit ittunk, lelazult nagyon és valamiért szóba került a terem. Azt mondta ő néha belepisil a zuhanyzóba, zuhanyzás közben. Nevetve mondta, aztán persze letagadta, hogy csak viccel... Bevallom én is beleszoktam néha pisilni de róla nem gondoltam volna. Vagy Ő viccelt és én vagyok gáz?
Szerintem ez gyakori mert az öcsém szerint a férfiak is belevizelnek, sőt, ha nincs hely a wc-ben látott már olyat, hogy a csapba is.
27/N
A témával kapcsolatban van egy történetem:
Aktív, tapasztalt dolgozó kap egy edzőként tevékenykedő főnököt, aki nőkkel nem tudott szépen beszélni, férfiakat védte, nőkből a lelket is kihajtotta, de ő szépen evett mindig a szabadidejében. Mikor elment a cégtől, akkor mindenki támadta jogosan, de mikor ott volt, akkor neki kedveztek. A lényeg az, hogy az elszenvedő alkalmazott, minden főnök defektjeit eltűrte, sőt teljesített is rendesen, aztán kapott ám emiatt hideg zuhanyt, mintha ammónia lett volna az egész helyzetek összessége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!