Mit tegyek, ha nagyon hiányzik a volt legjobb barátnőm?
Figyelt kérdés
Egy hónapja végleg elváltak útjaink, megbeszéltük, hogy már nem igazán egyezik az érdeklődési körünk, nem jövünk úgy ki, egyre többször bántjuk meg a másikat, szóval mindkettőnknek jobb lesz így. 3 évig voltunk barátok, minden nap beszéltünk. Eddig egész jól voltam, mindig csak futólag jutott eszembe, de ma valamiért nagyon rám tört a hiánya. Hiába próbálom elterelni a figyelmemet. Már átolvastam az utolsó beszélgetésünket, magamban megindokoltam, hogy ez így jó, de nem segített. Folyamatosan bennem van az érzés, hogy talán ha írnék neki, válaszolna... Nyilván logikusan végiggondolva olyan lenne mintha a falnak beszélnék, hiszen lezártuk ezt a kapcsolatot, ő maga mondta, hogy azt akarja, felejtsem el. Lehet az ilyen napokkal kezdeni valamit, vagy ezeket meg kell élni, mint a gyász egészséges és szükséges részei? Örülnék ha elmúlna ez az érzés, mert lenne dolgom bőven, de nem tudok koncentrálni...2023. máj. 18. 19:27
1/3 anonim válasza:
Túl szoros volt a kapcsolat és nem voltak határok. Ez latszolag inkabb csaladi mintanak felelt meg, de nem volt meg benne az a plusz ami a csaladtagokat osszekoti a mosolyszunet ellenere is. Egy idegennel parkapcsolatot vagy badatsagot tudsz kialakitani, de azok megromolnak.
2/3 anonim válasza:
Ameddig üzeneteket olvasol vissza meg fantáziálsz általad elképzelt dolgokat, addig nem is tudod megszüntetni ezt.
3/3 anonim válasza:
Idővel jobb lesz. 1 hónap az semmi. Adj magadnak időt, és gyászold meg, úgy ahogy kell. Ez hozzátartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!