Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Nyugati pályaudvar mennyire...

A Nyugati pályaudvar mennyire veszélyes éjszaka?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy kényszerülök, hogy éjszaka kell majd utazzak, kb este 11 felé

Rablástól vagy gyilkosságtól félek, szerintetek mit kellene tennem, hogy kivédjem ezeket a dolgokat? Vonat veszélyes éjszaka? Nincs más választásom, későn fogok végezni a városban és haza kell mennem, mert szállásra nem lesz pénzem.

2023. máj. 17. 19:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ennyire veszélyes a Nyugati pályaudvar? Én vidéki vagyok, nem szoktam éjszakánként ott lenni, de ez most meglepett.

Győri vasútállomáson fordultam meg párszor a késői órákban, de még hasonlót se tapasztaltam.

2023. máj. 18. 16:41
 22/22 anonim ***** válasza:

Én voltam már arrafelé este 11 körül többször is. Akkor azért még sok ember van az utcán, meg az aluljáróban is, szóval kevés az esélye, hogy bármi baj történne.

Persze késő este már tanácsosabb kikerülni az aluljárót, de ha pontosan tudod, hogy melyik kijáraton kell feljönni, és célirányosan közlekedsz, akkor nincs baj. A Nyugati aluljáróban könnyű elkeveredni, ha nem vagy arra járatos, mert elég hatalmas, szerintem Budapest legnagyobb aluljárója.

Egy időben a Westendben dolgoztam, és sokszor végeztem késő este, nem volt sosem probléma. Én is többször találkoztam arrafelé rendőrökkel is.

2023. jún. 11. 01:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!