Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyugati pályaudvar metróaluljá...

Nyugati pályaudvar metróaluljáróban dolgozni mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés

Hali! Tudom, lehet, hogy butaságot kérdezek, de sok helyre hirdetnek eladói állást az nyugati aluljáróba. Ruhaüzlet meg parfüm meg ilyen helyekre. És fontolgatom, hogy jelentkezem, de nem veszélyes az aluljáró, mármint azt hallottam, hogy sok balhé szokott lenni meg ilyenek, meg hogy nőtt a közbiztonság....egyedüli eladóként nem szeretnék rettegni, hogy pl. letámad valami elmebeteg...:$

Vagy olyan is írhat, aki esetleg már dolgozott ott és szívesen írna a tapasztalatairól :)

2016. febr. 8. 13:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

Soha nem dolgoznék ilyen helyen.

Nem az általad felsoroltak miatt, mert az bárhol megtörténhet, hanem szimplán azért, mert azt meghagyom a 8 általánossal rendelkezőknek.

2016. febr. 8. 15:36
 2/12 anonim ***** válasza:
26%
A kérdezőnek nem 8 általánosa van! Mert ugyebár egyedül fog dolgozni, ahhoz meg legalább eladói végzettség kell.
2016. febr. 8. 17:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bár nem azt kérdeztem, hogy ti dolgoznátok-e ott....hanem ha esetleg van valakinek tapasztalata vagy aki jobban ismeri a környéket mert rendszeresen jár arrafelé....Nekem is jóval több végzettségem van mint 8 általános, csak hirtelen kell munka most és lehetőleg mindenre le akarok csapni, addig is amíg nem találok számomra megfelelő, kedvezőbb állást. Hogy addig se legyek otthon a semmittevésben és munka mellett tudjak keresni más állást. Szóval olyanokat hallottam, hogy sok a támadás pl. késelések is történtek meg sok a hajléktalan meg ilyenekre gondoltam.
2016. febr. 8. 18:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Én simán elmennék oda dolgozni, ha nem lenne más lehetőségem. Egyáltalán nem félnék semmilyen kriminális cselekménytől. Kamerák vannak, sok a kisbolt egy helyen, sok a dolgozó is a szomszédos helyeken.

Késelés bárhol előfordulhat és egyebek. Elmeháborodott emberek sok helyen előfordulhatnak.

Viszont itt több a segítség, ha történne valami gubanc.

Én egyedül dolgoztam egy kisboltban, de nagyon a közelemben senki nem volt aki segíthetett volna, amikor gondom volt. Nem féltem ekkor sem. Viszont elkaptam két szarkát egyszerre és a rendőrök simán el tudták őket vinni.

Ne aggódj, legyél határozott, mert amely eladónak határozott a fellépése, azoknak nagyobb az esélyük, hogy ne kerülhessenek nagyobb galibába.

Sokan fognak még a környezetedben dolgozni, így sokkal jobban fogod magad érezni. Jó munkát!

2016. febr. 8. 18:20
 5/12 anonim ***** válasza:
29%

"mármint azt hallottam, hogy sok balhé szokott lenni meg ilyenek, meg hogy nőtt a közbiztonság...."

Pedig nagyon úgy tűnik, hogy nyolc általánosa van max a kérdezőnek. Amúgy fogod, kipróbálod, hanem megy felmondasz.

2016. febr. 8. 18:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Citromos drága! Te minden hová írogatsz?? Mert eskü, szoktam nézelődni más és más kérdések között az oldalon és egy csomó helyen látom a "nevedet".....mekkora egy bunkó vagy sajnállak kár volt pazarolni az időt, amíg begépelted nekem a válaszodat. Úgy gondolod, hogy max 8 általánosom van? Akkor élj ezzel a tudattal drága.... ja és választ várok egy kérdésre. Nem ilyen felesleges okoskodó baromságot, amit te irkálsz! Igen sajnos olyan helyzetbe kerültem,hogy hirtelen kell munkát találnom és több végzettséggel nem áll távol tőlem a kétkezű "eladói" munka és ennyi. Hirtelen jött állástól ne is várjon többet az ember nem igaz?
2016. febr. 8. 18:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Ohh netán dolgoztál már ott valamelyik üzletben? Vagy arrafelé laksz, hogy megoszd velem a tapasztalatodat?? Akkor te nem értetted a kérdésemet Mr. Doctore.....
2016. febr. 8. 18:40
 8/12 A kérdező kommentje:
Na jó tisztalappal. Szóval aki esetleg dolgozott már ott a nyugati aluljáróban, vagy egyszerűen csak ismer ott valakit vagy rendszeresen jár arra vagy bármi hasonló és szívesen megosztaná velem a tapasztalatokat, azt megköszönném előre is. :)
2016. febr. 8. 18:41
 9/12 anonim válasza:

Hűha....na itt a felmentősereg! Látom, már a mindent tudók erre jártak. Tisztelet a kivételnek! Ha van rá lehetőséged, ne menj ilyen helyre dolgozni. Keresgélj még szerintem, ha nincs más, akkor ilyen állást könnyen találsz, mivel nem szívesen dolgoznak ilyen helyeken, amit meg is értek. Nem tudom milyen végzettséged van, de nézelődj még! Én szoktam arra menni és van miket mesélnem, persze nyilván mindenhol érheti baj az embert, de nem kell belerohanni a tűzvonalba. Tényleg voltak balhék és nem hiába igyekeztek növelni a közbiztonságot. Régebben, persze mindenhol előfordulhat ez, de edzésről mentem haza estefelé és valaki a semmiből letépte a vállamról a táskámat, annyi időm volt, hogy nem engedtem elfutni, hanem táskástól visszahúztam a szemetet, belerúgtam és egy kis kést szúrt a bal combomba, kigáncsoltam de sikerült elfutnia a táska nálam maradt. Aztán egy ismerősöm még dolgozott ott, nem nevezem meg az üzletet, meglátogattam és nem akart elengedni, mert örült, hogy ott vagyok vele. Én viccet csináltam belőle aztán láttam rajta, hogy tényleg fél. Mondtam neki lépjen ki mert úgy is elijeszti a vevőket az ijedt fejével. Persze komolyan mondtam neki, mert mindig mentek hozzá oda fura illetők meg tényleg sok a hajléktalan. 10-12 órát kellett dolgozni reggeltől estig, egyedül zárta az üzletet, volt mikor kimentem hozzá záráskor aztán végre kilépett. Ilyen dolgok mindenhol előfordulnak természetesen, de azért a nyugati aluljáró nem egy idilli környezet.

Ne haragudj, hogy sokat írtam, de leírtam a tapasztalatomat :p

2016. febr. 9. 11:45
 10/12 anonim ***** válasza:

A nyugati aluljárójában dolgozom már viszonylag régóta. Csak az jöjjön ide dolgozni , aki bírja a sok embert és egyszerre több dologra figyelni is képes. Egy-két hőzöngés valamikor előfordul , de hol nem? Hajléktalanok is előfordulnak , de még sok helyen is. Szeretek itt lenni , mert a környezetet is kedvelem és a munkámat is. Szakképzett eladó vagyok és érettségim is van. Mégis bevált nekem ez a jó kis munka.

Érdekes , jómagam nem találkozom kriminális cselekményekkel az időnkénti hőzöngéseken kívül , pedig eléggé a központban vagyok. Ha kellene, 1 mp-en belül segítene valaki , de eddig nem kellett ezt igénybe vennem.

Ki kell próbálni , aztán meglátod , bejön-e neked vagy más munkát választasz. Valakinek beválik , valakinek nem. De ez máshol is így van.

2016. febr. 9. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!