Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 5 évvel ezelőtt küldtem intim...

5 évvel ezelőtt küldtem intim fotókat társkeresőkön nőknek. Valaha elő fognak azok kerülni? Mert ugye amit feltesznek az ott is marad, és félek ettől

Figyelt kérdés

2023. máj. 15. 16:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt érdemes lett volna jobban átgondolni még előtte.

1. Miért tárolná bárki a farokfotóidat?

2. Minek akarná 5év után osztogatni?

3. Gondolod felismer bárki egy pöcskép alapján?

4. Ha mégis betalál valaki, hogy kapott egy képet amin a farkad van, simán letagadod, hogy az nem a tied és kész.

5. Annyira nem vagy balfék, hogy az arcod is látszik rajtuk, ugye?

2023. máj. 15. 16:11
 2/15 anonim válasza:
33%
5 évvel ezelőtt tetszett a főnököm. Nem volt köztünk semmi, abszolút a munkára is koncentráltam, a mai napig iszom a levét a személyiségének és viselkedésének. Volt felesége, emellett a HR-es igazgatóval többször megcsalt a őt, mégis az utólag említett nőszemély, engem ócsárolt mindig mások előtt, emellett megnehezítette a munkavégzésem, ahogy mások is, emellett az életemet is. Mindenki boldog és vidám ebben a nyitott kapcsolatban, de engem szoktak kiszemelni célpontként.
2023. máj. 15. 16:29
 3/15 anonim válasza:
*megcsalta
2023. máj. 15. 16:30
 4/15 A kérdező kommentje:
Hát akkoriban más voltam, és buta fiatal
2023. máj. 15. 16:44
 5/15 A kérdező kommentje:
Arcom nincs rajta bár egyszer megkért az egyik, hogy először a farkamról utána az arcomról küldjek
2023. máj. 15. 16:47
 6/15 anonim ***** válasza:
Lehet már fent van, csak nemtudsz róla.
2023. máj. 15. 17:38
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerinted ki a fene őrizgeti a képeidet?

Pont arra masztiznak minden este

Tuti bekeretezték és kitették a falra.

2023. máj. 15. 17:46
 8/15 A kérdező kommentje:
Hol lenne femt?
2023. máj. 15. 17:47
 9/15 anonim ***** válasza:
Igazából bármikor kikerülhet bárkitől aki lementette. Nekem nincsenek ilyesmi pikáns képeim se csajokról se pasiktól de pl pont múltkor került a kezdembe egy ezeréves írott dvd, régi bulifotók úgy kb mindenről és mindenkiről :D olyanokról is akik azóta már ha nem is híresek lettek de valemennyire ismertek, nem kompromittáló, de amire rá akartam világítani, hogy kitudja kinél mi lapul, egyszer feltörik ha a gépén van és mondjuk kikerülhet valahová persze a neved nem lesz ott szóval lényegében mindegy is... Ha meg igen, mindenki látott már fa...t
2023. máj. 15. 18:03
 10/15 anonim ***** válasza:
8# tudod mennyi weboldal van? Nem mindegy az neked?
2023. máj. 15. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!