Amikor elmegy valaki mellettem az utcán és miután elhaladt, utána még egyszer hátranéz rám, az miért van? Bizalmatlanságra utal?
Figyelt kérdés
Csakmert gyakran előfordul2023. máj. 15. 05:36
2/12 A kérdező kommentje:
Nem
2023. máj. 15. 06:10
3/12 anonim válasza:
Akkor nem tudom. :D Én srácok utan sosem fordulok meg. Nő után meg nem kell részleteznem, hogy ha tetszett szemből, akkor megnézem hátulról is.
4/12 anonim válasza:
Fürdés volt? Sray-zés? Esetleg nincs a járásban problémád, hogy ezt néznék? Vagy még a ruha-piercing, stb., ami fura lehet sokaknak.
5/12 anonim válasza:
Ha férfi vagy és mindkét nem utánad néz, akkor valószínűleg van valami szokatlan vagy nem bizalom gerjesztő a külsődben.
Számomra például idegesítő ez a mostani férfi harisnyanadrág szerű férfifarmer visele. Igazhogy inkább elfordulni igyekszem, mert nem bírom nézni, nagyon keveseknek áll jól, ahogy előnytelen nem csinos nőkön is az alakot kiemelő ruházat.
6/12 anonim válasza:
Lehet, hogy hasonlítasz valakire.
7/12 anonim válasza:
Nálam igen. Megnézem, hogy megy-e tovább, vagy megfordult és követ.
9/12 anonim válasza:
Te miért nézel mindig hátra, mikor elhalad melletted valaki?
10/12 anonim válasza:
9-es, hat ez az! Egyebkent a harom evvel ezelotti notorius kerdezo comeback-je.
Ebben a szituacioban ugye te rogton megfordulsz, es varsz. Vagy mar be vagy keszulve visszapillanto tukorrel.
A jelentese pedig: szuletese ota rolad almodik, teged akar, belebetegszik, ahogy evek ota titokzatosan bamulod, hogy bamul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!