Ha ráírok privátban valakire és kérdezek tőle valamit, sokaknak miért mániája megkérdezni azt utána, hogy "miért"?
Figyelt kérdés
Nem is szoktam rá válaszolni, nem szeretek magyarázkodni hogy miért tettem fel a kérdést, inkább nem írok neki többet2023. márc. 15. 09:18
1/21 anonim válasza:
Talán mert érdekli, miért tetted fel neki azt a kérdés, amit?
2/21 anonim válasza:
"Nem is szoktam rá válaszolni, nem szeretek magyarázkodni hogy miért tettem fel a kérdést, inkább nem írok neki többet"
Akkor mindenki jól jár.
3/21 anonim válasza:
Amúgy ha belegondoltok, tényleg bosszantó, bár függ attól is, hogy milyen kérdést tettél fel. Pl ha megkérdeznéd tőlem, hogy anyám és apám elváltak e, a válaszom után kíváncsi lennék miért kérdezted. De ha azt kérded milyen színű a szemem, arra nyilván nem kérdeznék vissza miérttel :)
4/21 anonim válasza:
Egyszerűen így próbálja(ná) a beszélgetést fenntartani.
5/21 anonim válasza:
Hát, ha valaki csak úgy random rámírna egy privát üzenetben, hogy milyen színű a szemem, engem például kimondottan érdekelne hogy miért.
6/21 anonim válasza:
Mert pocsék a kommunikációd.
Azért illik megtisztelni a másikat azzal, hogy megmagyarázod, a személyes kérdésed okát, de legalábbis kontextusba helyezni azt.
7/21 anonim válasza:
Érdekes, én nem tapasztalok ilyet. Jó lenne kontextusba helyezni a kérdést, mert ennek így semmi értelme nincsen. Valószínűleg olyat kérdezel, ami furcsa.
8/21 A kérdező kommentje:
Az szokott lenni pl. hogy egy kérdésnél ráírok a másikra és megkérdezem milyen idős, milyen nemű, iskolába jár-e, ilyesmi. A kérdésétől függetlenül, csak úgy
2023. márc. 15. 09:38
9/21 anonim válasza:
Ja, hogy hülyeséget kérdezel. Így ne csodálkozz.
10/21 anonim válasza:
#5 Nyilván nem arra gondolok, ha valaki csak random rám ír ezzel a kérdéssel, hanem ha már beszélgetünk egy ideje. Nehéz elhinnem, hogy te komolyan azt hitted, hogy úgy értettem a dolgot, hogy már ezzel kezdi valaki a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!