Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha ráírok privátban valakire...

Ha ráírok privátban valakire és kérdezek tőle valamit, sokaknak miért mániája megkérdezni azt utána, hogy "miért"?

Figyelt kérdés
Nem is szoktam rá válaszolni, nem szeretek magyarázkodni hogy miért tettem fel a kérdést, inkább nem írok neki többet
2023. márc. 15. 09:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
Miért, ki vagy te hogy csak te tehetsz fel kérdéseket?
2023. márc. 15. 09:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Fura vagy, kérdező.
2023. márc. 15. 09:55
 13/21 anonim ***** válasza:

Az alap kérdésből nekem úgy tűnt, hogy olyan szituációkra vonatkozik amikor a kérdező csak úgy elsőre ráír emberekre, nem pedig olyasmire amikor már beszélnek egy ideje.

2023. márc. 15. 10:07
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező debil. Nem kell vele foglalkozni.
2023. márc. 15. 10:14
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Szóval felesleges kérdésekkel pocsékolod az idejüket, de arra már nem vagy hajlandó, hogy megválaszold, hogy miért. Istenem, szánalmas vagy.
2023. márc. 15. 10:24
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Vicc nélkül most én is megkérdezném, hogy ezt miért csinálod, mert furcsa és érdekel az ok.
2023. márc. 15. 10:26
 17/21 anonim ***** válasza:
Miért, örülj hogy válaszoltak.
2023. márc. 15. 10:54
 18/21 anonim ***** válasza:
87%

Azért kérdezik hogy "miért", mert te rögtön kikérdezed őket az összes személyes adatukról pl. hány éves, férfi vagy nő stb.

Ez egy anonim oldal, pont az a lényege, hogy nem kell kiteregetni semmilyen információt senkinek magáról, csak annyit amennyit ő jónak lát.

Te meg kapásból rákérdezel olyan adatokra amit lehet hogy az illető "elszámoltatásként" él meg, vagy nem érti, hogy mit számít neked pl az életkora.

Vannak akik semmit sem akarnak magukról leírni, mert lehet hogy vannak ismerőseik akik használják az oldalt és nem akarják hogy rájuk lehessen ismerni. Privátban is mindenkinek "álneve" van, a fene sem tudja ki van a másik oldalon (főleg akinek már a többedik regisztrációja van).

Nem igazán jó kezdés rögtön faggatózni ilyen olyan személyes adatokról.

Ha valakivel sikerül egyéb témán keresztül jól összehaverkodni, az az illető majd úgyis magától elárulja a személyesebb dolgait ha akarja.

2023. márc. 15. 12:01
 19/21 anonim ***** válasza:
Lehet mélyebb, személyesebb dolgot kérdeznél, és ezért kiváéncsi, hogy mit akarsz vele kezdeni.
2023. márc. 15. 12:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Bevallom őszintén.. ilyen privikre nem is szoktam válaszolni. Kicsit olyan vallatós is, és bennem is megfogalmazódik a dolog, hogy vajon miért kérdez ilyeneket? Pláne, ha nincs is sok köze a kérdéshez, aminek apropóján jött az üzenet.

Sokan amúgy tényleg nem szívesen adnak ki ilyesmiket magukról, különböző okokból, hiába anonim az oldal.

2023. márc. 16. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!