Hogy osszam be az idomet munka mellett, hogy legyen masra is idom?
Annyira nem tragikus ha éjfélkor fekszel mert mindig van 5-6 órád aludni. Tehát 7-0.00 ig azérr van mit csinálni 8-18-ig meg alapból el se vállatam volna.
Nyelvet tanár nélkül is lehet tanulni, kezdésnek szerintem jó csomó videó van már.
8 ora munka+1 ora ebedszunet, vagyis 9-18-ig dolgozol, egy ora az ut, reggel 8-kor indulsz, 7 korul kelsz optimalisan. Ha lefekszel este 22-kor, es alszol 8 orat, akkor fel tudsz kelni 7 helyett 6-kor es van egy plusz orad reggel, munka utan meg ugye 3.
Nekem az segitett sokat, hogy minden nap 20 percet takaritottam, ezzel full rendben lehet tartani egy lakast, peldaul mindig elmosogattam azonnal, igy hetvegen sok szabadidom volt, amikor megterveztem a jovo heti menut, osszekeszitettem es hetkozben vagy csak melegiteni kellett, vagy bedobni a sutobe.
Nyelvtanulast meg tudod kezdeni pl hangoskonyvekkel/podcastekkel utazas kozben, ami ha jol gondolom napi 2 orat vesz el a napodbol
Én összevontam amit tudtam. Volt, hogy a legjobb barátnőm átjött és megkértem, hogy segítsen takarítani. Ugyanez fordítva megtörtént. Közben beszélgettünk. Vagy hazafelé felhívom és végig beszéljük az utat.
Sok edzőterem 0-24-es vagy korán nyitva van. Reggeli edzés nem hiszem, hogy rossz. Reggel 6kor egy laza edzés, ott zuhany és mehet munkába.
Sok nyelv iskola oktat hétvégén, érdemes utána nézni máshol is. Pláne ha online van.
Ha C1 en tudsz akkor olyan melót keresnék ahol ezekkel lehet dolgozni.
Külföldre segít a cég kiköltözni pl Görögbe angol+ magyar kell
Köszi szépen a tippeket!
Jelenlegi munkámban is a németet használom, kifejezetten németül beszélő embereket kerestek, de külföldre kimenni jelenleg biztos nem szeretnék. Sőt szerintem a jövőben sem nagyon jöhet képbe. Én elvagyok itthon. Maximum ausztriába mennék ki közel a határhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!