11/18 anonim válasza:
Hát én beleszámoltam a villanyszámlát is, meg az ilyesmit..
Ha ezeket nem nézem akkor:
Kb 30 ezer (telefon, internet, tv és meg egy telefon + netflix)
12/18 anonim válasza:
Jó, hát technikailag a villany is olyan, hogy fizetünk egy szolgáltatásért, pont mint a Netflix:D De azért sztem a rezsit nem kell beleszámolni, mert azt nem előfizetésnek hanem... rezsinek hívjuk:D
De azért a 30 rugó sem gyenge. Nekünk ugye 2 telefon + internet + Netflix az 11rugóban megáll... Tuti nem adnék 30at ki ilyenekre:D
13/18 anonim válasza:
Nekem ugye úgy van, hogy:
Telekom (mobil + vonalas + tv + net) : 19 ezer :D
Yettel (mobil) 7 ezer
+ a netflix.
Akkor nincs egész 30, de majdnem.
14/18 anonim válasza:
5000-7000 körül van a telefonom (korlátlan nettel), bár ez nem előfizetés, mert utólag fizetem a számlát. Illetve spotifyra fizetek 5 eurót. Ennyi.
15/18 anonim válasza:
6000, de csak netre. Mobil az feltöltős, és 2-3 havonta esedékes.
16/18 anonim válasza:
3db telefon, net, tv , olyan 40 e környéke.
17/18 anonim válasza:
Spotify 2000 ft.
Telefon 3500 ft (Ez egy flottás előfizetés, internettel)
Tévém, híroldalakra előfizetésem nincsen.
18/18 anonim válasza:
Nekem Spotify előfizetésem van 2000 Ft-ért, mobil 3000-ért, tv+telefon+net 8100-ért. Meg februárban előfizettem 1 hónapra a Disney+-ra, mert meg akartam nézni az Oscar-díjátadót élőben, az 2500 Ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!