Valaki emlékszik erre a jelenségre kb 20 évvel ezelőttről?
Fiatal tini koromban kb 2000es évek elején a kis városból ahonnan származom sok lány kiment külföldre amolyan szórakoztató társalkodó lánynak. Akikről én tudok, azok Bécsbe és olasz városokba mentek. Nem prostituáltak voltak. Az volt a feladatuk, hogy itassák, szóval tartsák a vendékeket. Persze kihívő ruhákban, szépen sminkelve, némi taperolást el kellett viselni, de szex nem volt(vagy hát biztos akadt, de nem ez volt az elvárás) . Nem is olyan helyek voltak ezek, ahol lett volna rá lehetőség. Sima bárok voltak. Ahogy én emlékszem elbeszélésekből 40-50 eurót kaptak/éjszaka. Voltak helyek, ahol kimondottan fizetni kellett a lány társaságáért x euro/fél órát és csak akkor kapott a lány pénzt, ha volt"forgalma". Jobb helyeken fix pénzt kaptak és csak jöttek-mentek szórakoztattak, itatták a palikat. Ők maguk sokszor vizezett piát kaptak, hogy ne dőljenek ki, bírják az iramot.
Hódi Pamela dubajozós peres nyilatkozata kapcsán jutott eszembe ez a dolog.
Utána akartam olvasni, de semmi nincs a neten. Vagy prostikról dob cikkeket vagy irreleváns találatokat dob. Pedig nagyon ment ez anno. Nyilván nem gazdagék jól szituált lányai mentek, de nem is csak a lecsúszott putris csajok. Akiket én ismertem, átalgos lakótelepi csajok voltak átlagos családokból. Egy kis kaland és könnyú pénzszerzés reményében mentek. Volt aki pár hónapot volt, van ismerősöm, aki letelepedett ott. Fura hogy semmit nem találok erről neten. Tudom, hogy Ausztriában Tisch Mädchen-nek hívták őket. Valaki emlékszik erre, esetleg tud cikket róla?
7, nem beszélt senki gésákról.
Japánban vannak ilyen hostess-clubok, van férfi és női verziója is, de persze a férfiaknak szánt verzió a felkapottabb. Annyi az egész, hogy az ott lévő csajok csinosak, beszélgetnek a vendég férfiakkal és itatják őket. Lényegében annyi a céljuk, hogy felpörgesse a hely fogyasztását. A férfiak persze a csajokat is meghívják (ami szerintem nonszensz, ki hív meg egy alkalmazottat a saját helyén?XD), de igazából ennyi. Még a hely hivatalos besorolása sem felnőtt klub, igazából nincs is ilyesmire felszerelve.
Ez a falig eltolása annak, hogy a kedves mosolygós pincér kedvéért mégegyet iszol a helyen ahol vagy.
De ennek köze sincs a szexhez, a prostitúcióhoz.
Nem baj, ha tájékozatlan vagy a világgal kapcolatban, de akkor ne dumálj bele olyanba, amiről fogalmad sincs.
Voltak táncosok is néhány helyen, de az megint más. Lehet, ma már ez nincs, de 20-30 éve még volt igény erre mint amit a másik válaszoló is írt, hogy megy Japánban.
Bécsbe menni nem volt egy népünnepély. Az veszélyes volt a sok jugo, albán, török, koszovói miatt. Ott nem mindig alakultak jól a dolgok, ismerőseim nem is nagyon mentek. Olaszba viszont szerettek menni. Az olaszok oda voltak meg vissza a kelet-európai csajokért és ők azért nem muzulmánok meg nem erőszakosak. Nem tudok senkiről, akit ott komolyabb atrocitás ért volna, inkább vicces storykat. Pl barátnőm meséli az olasznak, hogy MO-ról jött. (2000es évek, mindenki zsebében ott volt már a mobil meg az MP3 lejátszó). Erre az olasz őszinte sajnálattal:"szegénykém, és láttál már TV-t, van nektek otthon? " :D olaszok nem bántották a lányokat. Aki bunkó volt, maga a tulaj utasította ki. Amit el kellett mosolyogva viselni, az az volt, hogy símogatták a combjukat pl., más nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!