Valaki emlékszik erre a jelenségre kb 20 évvel ezelőttről?
Fiatal tini koromban kb 2000es évek elején a kis városból ahonnan származom sok lány kiment külföldre amolyan szórakoztató társalkodó lánynak. Akikről én tudok, azok Bécsbe és olasz városokba mentek. Nem prostituáltak voltak. Az volt a feladatuk, hogy itassák, szóval tartsák a vendékeket. Persze kihívő ruhákban, szépen sminkelve, némi taperolást el kellett viselni, de szex nem volt(vagy hát biztos akadt, de nem ez volt az elvárás) . Nem is olyan helyek voltak ezek, ahol lett volna rá lehetőség. Sima bárok voltak. Ahogy én emlékszem elbeszélésekből 40-50 eurót kaptak/éjszaka. Voltak helyek, ahol kimondottan fizetni kellett a lány társaságáért x euro/fél órát és csak akkor kapott a lány pénzt, ha volt"forgalma". Jobb helyeken fix pénzt kaptak és csak jöttek-mentek szórakoztattak, itatták a palikat. Ők maguk sokszor vizezett piát kaptak, hogy ne dőljenek ki, bírják az iramot.
Hódi Pamela dubajozós peres nyilatkozata kapcsán jutott eszembe ez a dolog.
Utána akartam olvasni, de semmi nincs a neten. Vagy prostikról dob cikkeket vagy irreleváns találatokat dob. Pedig nagyon ment ez anno. Nyilván nem gazdagék jól szituált lányai mentek, de nem is csak a lecsúszott putris csajok. Akiket én ismertem, átalgos lakótelepi csajok voltak átlagos családokból. Egy kis kaland és könnyú pénzszerzés reményében mentek. Volt aki pár hónapot volt, van ismerősöm, aki letelepedett ott. Fura hogy semmit nem találok erről neten. Tudom, hogy Ausztriában Tisch Mädchen-nek hívták őket. Valaki emlékszik erre, esetleg tud cikket róla?
Kérdező
"Nem prostituáltak voltak. "
Azok voltak.
De, azok voltak, ezt hiába csűröd-csavarod, csak ez a felsőbb kategória.
Igen, nem ebből állt a munka, de benne volt, és írtad, hogy a barinődet is megfektették. S ő ezt pénzért csinálta. Tehát az volt. Ennyi.
Nem, pont ez a lényeg, hogy nem pénzért. Kb egy évig csinálta. Ez alatt volt két pasi, akivel nagyon egy hullámhossszon voltak, velük találkozott munkán kívül. Moziztak, vacsiztak, megmutatták neki a szép helyeket stb, mondhatni együtt jártak, de nem pénzért. Az egyikhez hozzá is ment, igaz, évek múlva elváltak, de lényeg a lényeg, nem csinált velük pénzért semmit sem.
Voltak akik tényleg prostinak mentek, de azokról tudtuk, hogy azok. Kis város, nem maradt titokban semmi. Konzumlánynak rengetegen kimentek a korosztályomból, teljesen normális csajok. Tudok olyanról, aki 18 évesen szűzen csinálta ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!