Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagy mellű nők,örültök neki...

Nagy mellű nők,örültök neki hogy nagy a melletek?

Figyelt kérdés
Mit szerettek benne és mit nem?

2023. máj. 7. 22:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

A testalkatomhoz jól áll a nagy cici, kb ennyit szeretek benne. A ruhavásárlást én se szeretem sokszor, mert kb nagyon max B-s kosárméretű vagy az alatti nőkre terveznek sok ruhát, pl a h&m is, két mérettel nagyobb felsőt kéne vennem, mint ami illik a többi részemre a mellemen kívül, az meg lógna, mint egy sátor.

Egyébként meg rohadtul nem foglalkozom a mellemmel, ez a pasik mániája, meg azoké a nőké, akik elégedetlenek a sajátjukkal.

2023. máj. 8. 10:38
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Férfiként fogalmazódott meg bennem valami, amit megosztok itt veletek!

A válaszokból úgy tűnik nekem, hogy hülyére keresné magát egy olyan vállalkozás, amelyik csak és kizárólag az extrém méretekkel bíró hölgyemények ruházati problémáinak megoldására lenne - egyénre szabottan - kihegyezve! És ha nem úgy működne ez a vállalkozás, hogy egyik pillanatról a másikra hozná vissza a befektetést, még élnének is a szolgáltatás által nyújtottakkal a nők.

Kár, hogy nincs annyi tőkém erre, mint amennyire szükség lenne ehhez, mert egy pikosecundumot sem gondolkodnék a megvalósításon!

2023. máj. 8. 14:31
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nem extrémen nagy csak 75C-D közötti. Azért írom ezt, mert eddig D-s volt de most lefogytam valamennyit és pár D-s melltartó még jó rám de már C-sek is. Igazából ruhavásárlás szempontjából óriási a különbség. Most már élvezem a shoppingot mert egy csomó ruha jó a mellméretemre miközben a derekamon is passzol, D-s mellel ilyen nem nagyon volt. De még így is az az érzésem, hogy B-s mellel sokkal több ruhadarab állna jól. Én jobban szeretem a mostani méretét. Még mindig nagyobb az átlagnál (talán örülnék is még kisebbnek) de kényelmesebb is és szebb is mint amilyen a D-s volt.
2023. máj. 9. 23:51
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

Az ember azzal béküljön meg, ami adatott neki.

Én nem kértem, de kaptam.

És igyekszem gond nélkül viselni.

Ezt is meg lehet szokni.

Már nem zavar, hogy a pasik folyton a melleimet nézik.

A ruházkodás valóban nem egyszerű, de nem lehetetlen.

A párom imádja őket, és ez nekem nagy boldogságot okoz.

80F

2023. máj. 10. 00:29
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Már tiszta púpos vagyok. Elől púp, hátul púp.
2023. máj. 16. 09:16
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
Fáj a hátam.
2023. máj. 16. 09:16
 17/18 anonim ***** válasza:
65%
Én imádom és a barátom is, főleg ha közöttük megy el.
2023. júl. 18. 14:55
 18/18 anonim ***** válasza:
73%

Én is imádom, amikor 69-ezve a hasamat cirógatja :-).

Én szeretem és nem érdekel ha kicsit lógós is, csak ha lehet legyen min. D-s.

2023. júl. 18. 16:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!