Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Furcsa hogy zavar az, hogy...

Furcsa hogy zavar az, hogy tele vannak a buszok mindig 200 kg-s kigyúrt (vagy túlsúlyos) alakokkal akik ott keménykednek állandóan?

Figyelt kérdés
2023. máj. 2. 04:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Iskolásként buszoztam utoljára, de az utolsó évemet már kocsival jártam, 1-2 alkalommal láttam csak kigyúrtakat. Mondjuk én inkább cikinek tartom, hogy nem futja autóra. :D Budapesten még csakcsak gyorsabb lehet egy busz, de azon kívül mindenhol a kocsi a jobb. Ha volt pénz kondibérletre, kocsira miért nincs.
2023. máj. 2. 08:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A 11-eshez hasonló sfejek mentalitása miatt van annyi felesleges jármű az úton, van azoknak is kocsija, akiknek nem kéne, és járnak az emberek még a wc-re is kocsival...
2023. máj. 2. 09:03
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Felénk a 200 kilós kigyúrt férfiemberek BMW-vel járnak. A buszon a fittebb idősek utaznak (révén az ülőhely a gyorsabbaké, a hirtelen fékezés pedig a bizonytalanabbakat kibillenti az egyensúlyukból), gyerekek, munkába járók, télen pár hontalan is melegedik rajtuk.
2023. máj. 2. 09:39
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
A gond az ön készülékében van!
2023. máj. 2. 09:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

12:

Ez a típus jár 600 méterre autóval a konditerembe, meg ha az emeleten van, liftezik, és baromi kövér, de izmosnak hiszi magát.

2023. máj. 2. 13:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

15 Igen, egyet tudok érteni :D

Már 2m-től rosszul van, meg kiakad, ha a boltnál nem közvetlen a bejárat mellé parkolhat.

A gyereket is mindenhová kocsival viszi, természetesen az épület legelejéhez, hogy, bár más nem tud tőle közlekedni, ő 3 lépésnél nehogy megtegyen többet.

2023. máj. 2. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!