Buták vagyunk ... mert mi nem 50 évesekkel lógunk. És amiért felnőttek vagyunk, és nem gyerekek akarunk lenni.
What?
Hogyne...😂
Ez így nem túl meggyőző... gondjaid vannak, ez nyilvanvaló😝😂😂😂
Ha uj kérdéssel jönnél ki, még talán mi is szórakozhatnánk, nem gondolod, fiacskám?
Nem szeretnék belefolyni, hogy mennyire beteges a téma, valójában ki állhat a kérdés mögött. Azt tudom tanácsolni, aki nem akar felnőtté válni, az ne tegye. :-) Pontosabban, egyes dolgokban, melyek fontosak, kötelezők, azokban muszáj komoly felnőttként viselkedni, gondolkozni. Ám privát életben lehet lazítani a felnőtt stíluson kedvünk szerint.
Sokan nem tudják (főként a gyermektelenek), hogy a családalapítás is egyfajta visszanyúlás a saját gyermeki énünkhöz. Amikor a csemeték világában van a szülő, ő maga is kissé gyermek lesz ismét. Játszhat, sőt, nagyon fontos, hogy játsszon a gyerekekkel!
Amennyiben fokozni szeretné valaki a szabad életmódot, indítson számára megfelelő kisvállalkozást. Legjobb, ha van hobbija és ez lesz a munkája, megélhetési forrása is. Jómagam műszaki alapvégzettségem mellett mindig is imádtam rajzolni, festeni. Szakmai területen műszaki rajzoló is voltam, amit nagyon szerettem. Majd webgrafikus, reklámgrafikus, videógrafikus. Ezeket mind alkalmazottként végeztem munkahelyen. Belefáradva sok stresszbe, főnöki ba.zogatásba kiléptem és kisvállalkozó lettem. Itthon dolgozom! Nincs főnököm, magam osztom be az időmet, ahogy nejem is saját kisvállalkozásában. Az első néhány év kemény volt, de manapság annyi munkánk van, hogy válogathatunk. Akkor pihenünk, akkor tartunk szabadnapot, nyaralunk, élvezzük hobbinkat, amikor nekünk tetszik. Felnőttként élünk, de annyira gyerekesen, amennyire nekünk tetszik. Pl. LEGO rajongók vagyunk. Mi nem cigire vagy alkoholra költünk, hanem legora. Kerékpározás, rollerezés, kirándulás, kutyázás, házimozi, mozi, színház, PlayStation, számítógépes játékok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!