Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyűlölök felnőttnek lenni....

Gyűlölök felnőttnek lenni. Mit csináljak ez ellen?28/F

Figyelt kérdés

2023. máj. 1. 08:01
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok, akinek hisztek!
2023. máj. 1. 08:42
 12/47 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem megjátssza magát a kérdező ... én tudom mi erre a helyes diagnózis, kedves kérdező.

Borderline személyiségzavaros a gyerek, mint József Attila ... ő is gyerek akart maradni. Aztán a vasút meglátogatta, miután már megelégelte a dolgot.

Ismerős ez a történet, kérdező?

2023. máj. 1. 08:47
 13/47 A kérdező kommentje:
Szoktam magamban nevetni...
2023. máj. 1. 08:52
 14/47 anonim ***** válasza:
31%
Más is. Veled egyéb gondok is vannak
2023. máj. 1. 08:53
 15/47 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, én meg tudlak érteni.

Egy gyereknek általában nagyon könnyű élete van: nem kell dolgoznia, nem kell magát eltartania, nem kell felelősséget vállalnia semmiért. Az egyetlen feladata annyi, hogy elszórakozzon az óvodában, majd később az iskolában, tehát gyereknek lenni tényleg sokkal egyszerűbb.

Ettől függetlenül sajnos bele kell törődnöd abba, hogy már felnőtt ember vagy. Ezen nem lehet változtatni.

Ha nem tudod ezt elfogadni, akkor lehet, hogy pszichológus tudna segíteni.

2023. máj. 1. 08:56
 16/47 anonim ***** válasza:
0%

Mondd el kérdező, szoktál hangokat hallani a fejedben? Vagy olyan emberekkel találkozni, akikkel csak te, és senki más?

Akkor skizo is lehetsz. :D

2023. máj. 1. 08:56
 17/47 A kérdező kommentje:
Nem vagyok skizo, csak szoktam magamban nevetgélni
2023. máj. 1. 08:59
 18/47 anonim ***** válasza:
0%
Ha ok nélkül ... akkor biztos, hogy van valami skizofréniára való hajlam. Ha nem is az, mondjuk skizotip.
2023. máj. 1. 09:00
 19/47 anonim ***** válasza:
0%
A pszichiátertől való félelmed is azt mutatja hogy nagyon súlyos szükséged van rá.
2023. máj. 1. 09:03
 20/47 anonim ***** válasza:
0%

Nekem amúgy nárcisztikus személyiségzavarom van ... 20/20-asnak ...

Engem gyerekesnek, rossz embernek, kárörvendő szadistának, kizsákmányolónak, másokat megvetőnek tartanak az emberek. Én annak is örülök, ha nőket ölnek meg a hírekben, ki is mondom bárkinek. :D

A zsaruk marhára idegesítőnek tartanak, főleg mikor elítélem a családjaikat, ha úgy van kedvem rajtuk szórakozni.:P

2023. máj. 1. 09:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!