Miért akkora patkányok az ismerőseim hogy képtelenek egész nap 5 percet szánni arra, hogy visszaírjanak nekem?
Figyelt kérdés
Nem azt várom hogy egész nap írjanak, de egy 5 percet igazán lehetne szánni rá, amikor nem csinálnak kb. semmit csak ott döglenek valahol éppen2023. ápr. 30. 16:54
1/22 anonim válasza:
Lehet, hogy a szemükben te vagy egy patkány.
2/22 anonim válasza:
Hasonló stílusban kommunikálsz velük is, vagy közismert hogy ilyen a természeted? Akkor nem csoda, hogy kerülnek.
3/22 A kérdező kommentje:
Szépen beszélek én velük amikor kegyeskednek szóbaállni velem. De az ritka
2023. ápr. 30. 16:59
4/22 anonim válasza:
Én se szivesen állnék szóba olyannal aki egyébként patkánynak tart.
5/22 anonim válasza:
Valószínűleg nem akarnak neked válaszolni. Nem is kötelesek erre, szóval ne erőltesd.
6/22 anonim válasza:
Ne haragudj, de hétvége van. Szerinted miért nem válaszolnak?
Ha ez nem tetszik akkor bűntesd őket azzal, hogy törlöd őket a messengerből. Így te sem idegeskedsz és ők is jól járnak.
7/22 A kérdező kommentje:
El nem tudom képzelni mit tudnak ennyire csinálni hétvégén. De az hogy csak nekem nem írnak az biztos
2023. ápr. 30. 17:17
8/22 anonim válasza:
Látszik, hogy nincs saját családod és barátnőd sem. Fiatal vagy még.
Családos embereként én se válaszolgatnék a hétvégi üzenetekre, mert zaklatásnak veszem. Fontosabb a család, mint te.
9/22 anonim válasza:
Aztán mégis miért kellene bárkinek is rádírnia?
10/22 anonim válasza:
Ha senki sem kíváncsi rád, akkor szerinted kivel van a baj a sztoriban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!