Úgy érzem, elment az egész életem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy betegség miatt az egész fiatalságom elment úgy, hogy semmit nem tudtam csinálni. Mostanában kezdek talán kikeveredni belőle, de már 35 vagyok. Úgy érzem, már semmi értelme, elment az egész élet. Még ha rendbejövök is, minek?2023. márc. 17. 19:15
1/13 anonim válasza:
Mert most is fiatal vagy. Én 31 vagyok és szinte most kezdek élni.
2/13 anonim válasza:
Milyen betegség? Ha megnyugtat nekem betegség nélkül telt el a 36 évem úgy, hogy semmi nem történt. Azóta viszont, mint a gyorsvonat. Az életed most kezdődik. Vedd úgy!
3/13 anonim válasza:
Erre sajnos csak egy nagyon egyszerű megoldás van. Ne érezd úgy! Önmagában nincs olyan, hogy elment az életed, de senki nem tud helyetted értelmet találni neki.
4/13 anonim válasza:
Még fiatal vagy, 50-60 évet simán élhetsz boldogan! 🙂
5/13 anonim válasza:
Reálisan még van 6-7 éved felzárkózni. Az sztem elég.
6/13 anonim válasza:
50 vagyok, most iratkoztam be fősuliba😃. Bár csak 35 lehetnék!
7/13 anonim válasza:
30 éved van a nyugdíjig.. Annyi amennyit eddig leéltél.
"mit tegyek?"
Akkor itt az ideje, hogy elkezdj élni végre.
8/13 anonim válasza:
En meg egeszseges es szep voltam, es az elso 36 evem az egy nagy semmi volt. Feltek tolem, zavarban voltakbtolem, maganyos es luzer voltam. Utana kezdodott az elet. Gyakorlatilag minden utana.
9/13 anonim válasza:
55 évesen a sokadik diplomámat csinálom. Az agyat tuti karbantartja. Az egyetem baromi jó hely.
10/13 anonim válasza:
Feküdj csak otthon. Mi mást csinálnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!