Sok ember a mai világban ennyire unatkozik, hogy egész nap a telefonját nyomja?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 09:30
2/14 anonim válasza:
Velheoen igen, de sokan mindent onnan intéznek szinte, így gyakran érkezik valahonnan valami értesítés ami azért irsnyithatja is a figyelmet..
3/14 anonim válasza:
Mi közöd van hozzá? Törődj a magad dolgával, kotnyeles!
4/14 anonim válasza:
Nem biztos hogy unakom hanem kényszer
5/14 anonim válasza:
Nagyon sok ember telefonon tudja intézni egyes ügyeit.
6/14 A kérdező kommentje:
Persze de nekem csomó ember mondja hogy nincs ideje mégis mindig elérhető
2023. ápr. 16. 09:51
7/14 anonim válasza:
Mert amikor az ember sorban áll, vagy buszozik, stb, akkor van pár perce nézegetni a telefonon ezt-azt, de mégsem ér rá.
8/14 anonim válasza:
Meg az elérhetőseg nem jelenti hogy a twlwfonján lóg. Ram rendszeresen írogatnak a haverok hajnalban merthogy elérhető vagyok, de a telefoj meg a másik szobaban az asztalon van lezárva xd
9/14 anonim válasza:
Sokan nem akarnak a másikkal foglalkozni, így inkább elvonulnak ezen dolgok mögé ((társas magány van emiatt sok "családban"). E mellett valóban sokmindent ezen eszközökkel lehet könnyen elrendezni, na de pl.: Húsvétkor is?
10/14 anonim válasza:
Nekem meg szokott lenni gepen nyitva a Messenger Desktop, tehat mindig elerheto vagyok, ehhez kepest, reggeltol estig vagy dolgozom vagy tanulok. Uzenetekre attol meg tudok valaszolgatni, de pl elugrani egy 2-3 oras programra nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!