Rendben van többször is megütni a gyereked, ha nem tanul jól, egyest kap, nem érdekli az iskola? (Általános iskola felső)
Nincs rendben. Senkinek sincs joga megverni senkit sem. Kivéve persze az önvédelem, vagy mások védelme esetén.
A szülő inkább magában keresse a hibát, hogy mit rontott el, amikor foglalkozni kellett volna a gyerekkel, amikor még kisebb volt.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Páran félreértettétek, én nem a szülő vagyok hanem a gyerek. Már felnőtt vagyok. #12 nagyon jól írja, hogy milyen életem volt, ami a mai napig kihat. Mai napig félek, hogy mit fognak szólni ha olyat csinálok amit ők nem néznek jó szemmel, pedig már nem élek velük. Most szakember és a szerelmem segítségével dolgozom fel a történteket. A kérdésemből kitalálhattátok, hogy mennyire magamat hibáztattam akkor is és még valamennyire most is, hogy felmerült ez egyáltalán bennem, hogy jogosan vertek-e. Akartam még néhány objektív választ, nagyon köszönöm mindenkinek, aki megerősített abban, hogy megbocsáthatatlan amit tettek és bármi más módszer jobb lett volna. Eldöntöttem: megszakítom velük a kapcsolatot.
Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!