Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ennek az oldalnak...

Szerintetek ennek az oldalnak van negatív hatása/következménye? Ha igen mi?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 29. 22:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Könnyű rossz élményeket begyűjteni az oldalon.

Nagyon sokan tényleg csak veszekedni, beszólogatni, frusztrációt levezetni járnak ide. Senkiben nem kötöttem bele, bunkózni, trollkodni sem szoktam, időnként mégis megtalálnak olyan kommentek, hogy csak pislogok.

PL. tavaly egészségügyi kérdést tettem fel (állandó szédülés, rosszullét, hívtam a házi orvosom, de csak köv. napra adott időpontot, addig meg szerettem volna előrébb jutni, megtudni volt-e valaki hasonló cipőben), erre valaki beírta, hogy agyi gond és reméli van már koporsóm..

Akkor egyszer leírtam, hogy nekem sosem volt még fiú-lány barátságom, ami tartós lett volna (konkrétan ez volt a kérdés, én pedig ki is fejtettem ezt) és privátban a halálom kívánták. De még tudnék írni párat.

Viszont ahhoz képest, hogy hány éve, és milyen aktivitással vagyok itt, kész csoda, hogy 2-3 kézen meg tudom számolni a negatív, ilyen szintű bunkózásokat felém. Attól még bánt, és rosszul esik, de igyekszem hamar túllendülni rajta, még ha nem is a legkönnyebb.

2023. jún. 26. 14:26
 12/12 anonim ***** válasza:
7 Milyen az a meghízható környezet?
2023. jún. 26. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!