Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Drogfüggők! Ti csak a függőség...

Drogfüggők! Ti csak a függőségetekkel, "betegség" bebeszélésével, önmagatokkal vagytok csak elfoglalva? Azzal miért nem foglalkoztok h családtagjaitoknak, szeretteiteknek, barátaitoknak milyen érzelmi fájdalmat okoztok? Hogyan törődjetek velük is?

Figyelt kérdés
Ezaz egozás, önimádás miatt nem szégyenlitek magatokat? Miért nem foglalkoztok a megfelelő emberi kapcsolatok kialakításával, akaraterőtök erősítésével, problémák megoldásával? Miért jó a drogokkal ellökni azokat akik valaha, valamibe is néztek? Miért nem tisztelitek őket, miért hazudtok, manipuláltok mindenkit?

2023. ápr. 25. 16:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%

"Akkor azok az embereket is megbetegítik akiket tönkretesznek?"

. Nem minden betegség fertőző.

"Média nyomja h jajj szegények betegek."

. Miért foglalkozol a médiával?

Szerintem menjél ki a levegőre, és sétálj egyet. Brutális ez a feszültség, ami benned van, nem szeretnék a közeledben lenni.

2023. ápr. 25. 17:07
 12/15 A kérdező kommentje:

Dehogy nem! Ártatlan emberek idegrendszerét teszik tönkre! Gusztustalan dolgokat tesznek s némelyikből ki se nézni mert aranyos, kedvesnek adják elő magukat,többsége megteremtette anyagihátterét hozzá, csak éppen hiányzik belőlök az emberség....

Igazad van, megyek egy kört

2023. ápr. 25. 17:15
 13/15 anonim ***** válasza:
9%
Ahhoz hogy eljussak odáig valakivel, hogy gyereket vállalok vele, elkell telnie egy kis időnek…addig nem veszed észre hogy a másik függő? Kétlem
2023. ápr. 25. 17:21
 14/15 anonim ***** válasza:
30%

Én a függőségemmel egyáltalán nem foglalkozom.

Nem beszélek be magamnak semmit sem.

Önmagammal alig foglalkozom. Nincs mit. Minden tekintetben jól vagyok, így azzal foglalkozom, hogyan foglalkozhatok másokkal jobban és többet.

Nem okozok érzelmi fájdalmat senkinek sem. Ha okoznék, első számú fontosságot kapna, hogy feloldjam, megszüntessem.

Nagyon sokat foglalkoztam régen azzal, hogyan törődjek másokkal. Mára kialakultak a közeli kapcsolataim illetve az, ahogyan magas minőségben alakítom őket, kezelem a másik felet bennük, így ezzel már nincs dolgom. Ha valakim meg is említi, hogy hogyan törődök vele, akkor az hála azért, amiért ő szerinte nagyon melegen és sokat törődök, nem pedig ennek ellentéte, hogy keveset.

Én sokkal kevésbé egózok, mint bárki akit ismerek.

Nincs bennem egészségtelen önimádat. Az igaz szinteken semmit sem érzek magam felé, csak szeretem a készségeimet, amik nem én vagyok, hanem a testem.

Szóval e 2 miatt nem szégyellem magam, mert ez nincs nálam.

Azért nem foglalkozom az emberi kapcsolatok megfelelő kialakításával, mert már több, mint megfelelő minden emberi kapcsolatom, valamint én nem ilyet szeretnék, hanem igazat, egyén-egyén kapcsolatot, ami a szeretetben teljesül. Emberi játékokra nincs időm.

Akaraterőm beláthatatlanul nagy. A problémám az, hogy a teljességét nem mindig tudom előhozni, pontosabban sokszor azt érzem, nincs kedvem, hangulatom előhozni, viszont az akkoriban nincs meg az a tiszta tudás, hogy miért ne fogyasszak drogot. Igy sem vagyok függő tőle, inkább csak oktalanul vágyom, pedig a teljes nézőpontból rosszabbat tesz velem, mintha nem minden nap csinálnám.

Nekem nincsenek problémáim. Nincs mit megoldjak.

Senkit sem lökök el drogokkal.

Én mindenkit tisztelek. Még téged is.

Senkit sem manipulálok és évek óta nem hazudtam.

2023. ápr. 25. 17:30
 15/15 A kérdező kommentje:

14! Elfelejtettem kiírni, h a napi szinten használókra gondoltam.

Viszont neked köszönöm ezt a szépen megfogalmazott kiírást, a tiszteletet is. Sok erőt kívánok, igaz emberi kapcsolatokat, maradj mindig ilyen. Ne engedj az "ördögnek".

2023. ápr. 25. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!