Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagy mire használod a...

Miért vagy mire használod a gyakori kérdések oldalt?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 05:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdéseket olvasgatok, és a rá adott válaszokat, és ha úgy van kifejtem én is a véleményem.

Ez régen jól működött, az utóbbi jó pár évben egyre kevésbé, az oldal botrányosan gyenge színvonala miatt.

2023. ápr. 25. 11:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm 11-es a válaszod!
2023. ápr. 25. 11:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy vagyok vele, mint a #11-es. Egyetértek, hogy sokat csökkent a színvonal.
2023. ápr. 25. 12:21
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm Édesburgonya a válaszod.
2023. ápr. 25. 13:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedni, egy-egy érdekes témára válaszolni/megkeresni rá a megfelelő választ, értékelni a jó válaszadókat.
2023. ápr. 25. 19:51
 16/18 A kérdező kommentje:
15-ös, köszönöm a hozzászólást!
2023. ápr. 25. 20:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szigorú, és nem teljesen jól tanító matektanárom volt gimiben, és az egyik házija körül akadtam meg. A google találatok közül meg pont egy itteni kérdés ugrott fel először, ahol meg az első válaszoló linkjére lettem volna kíváncsi, amihez kellett egy regisztráció. Amint azzal megvoltam, nemcsak megértettem a linknek hála a feladatot, hanem következő nap hibátlan röpdolit írtam belőle. (a többiek alig készítettek házit úgy általánosságban, a tanár meg dolgozatot íratott belőle büntetésből, mert ezt akkor elégelte meg) Szóval innen is köszönöm az illetőnek :D

Utána meg igazából itt ragadtam. A színvonal valóban nagyot zuhant, de még így is akadnak (számomra) érdekes kérdések, amikre szívesen válaszolok. Elvétve (kb. fél évente) én magam is írok ki, azonban inkább kommentelés miatt vagyok itt, időtöltésként, megszokásból és néha unalomból is. Sokszor előfordul, hogy itt olyan témákban válaszolgatok, amik bár érdekelnek, a mindennapokban mégsem jönnek elő.

2023. ápr. 26. 19:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm 17-es a részletes válaszod.
2023. ápr. 26. 19:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!