1/8 anonim válasza:
Szükség van rájuk, ez nem kérdés.
Nyilván azt mindig rossz látni amikor 3-an állnak egy kátyú előtt és nézik 2 órán át, majd végül 2 hét míg valahogy megjavítják... de szerencsére azért vannak normálisabbak is akik rendesen dolgoznak.
Ez a kátyus nyilván csak egy példa volt, minden közmunkai területen vannak jó és rossz "szakemberek", csak sokkal feltűnőbbek a lusták.
Ettől függetlenül közmunkást nem választanék párnak, számomra ez vagy az illető intelligenciájáról árulkodik vagy épp az ambíciójáról.
2/8 anonim válasza:
Olyat sem, aki gyárban dolgozik?
3/8 anonim válasza:
Én ks az voltam 5 évig jó fejek.
4/8 anonim válasza:
Én is dolgoztam közmunkán. Felesleges pénzkidobás ezeket az embereket fizetni a henyélésért. Kirúgnám mindet és kisebb falvakba felvennék falvanként 2-3 normális embert, aki tisztességesen elvégzi az adott munkákat és az előtte dolgozó 15 mihaszna közmunkás bérét nekik fizetném. Mert amit kb 15 ember csinál ezzel a semmilyen munkával, azt 2-3 ember is el tudná végezni normális tempóval, normális bérért.
5/8 anonim válasza:
A munkanélküliséget koznetikázzák a közmunkával. Annyiból jónak tartom, hogy nem a semmiért kapnak pénzt. A közmunkát csak átmenetileg tartom jónak. Aki éveken át közmunkás az saját magának köszönheti nagyrészt.
6/8 anonim válasza:
Kérdés, hogy milyen területről beszélünk? Az utcákon végző tevékenységeik rendben van, van eredménye. De ha belerülnek egy intézménybe, és ott valakit kineveznek hozzájuk csoportvezetőnek... Na akkor ott csak cirkuszt művelnek.
7/8 anonim válasza:
Baki és Szifon szerintem elég viccesek...
8/8 anonim válasza:
Közmunkás vagyok. Ha mi nem lennénk, ez az ország egy héten belül belefulladna a saját szemétjébe. Vagyis inkább a magyarok mentalitásába. Nem kell tagadni, elsőkézből látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!