Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a közmunkáso...

Mi a véleményetek a közmunkásokról ?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 24. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Szükség van rájuk, ez nem kérdés.

Nyilván azt mindig rossz látni amikor 3-an állnak egy kátyú előtt és nézik 2 órán át, majd végül 2 hét míg valahogy megjavítják... de szerencsére azért vannak normálisabbak is akik rendesen dolgoznak.

Ez a kátyus nyilván csak egy példa volt, minden közmunkai területen vannak jó és rossz "szakemberek", csak sokkal feltűnőbbek a lusták.

Ettől függetlenül közmunkást nem választanék párnak, számomra ez vagy az illető intelligenciájáról árulkodik vagy épp az ambíciójáról.

2023. ápr. 24. 11:42
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Olyat sem, aki gyárban dolgozik?
2023. ápr. 24. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Én ks az voltam 5 évig jó fejek.
2023. ápr. 24. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Én is dolgoztam közmunkán. Felesleges pénzkidobás ezeket az embereket fizetni a henyélésért. Kirúgnám mindet és kisebb falvakba felvennék falvanként 2-3 normális embert, aki tisztességesen elvégzi az adott munkákat és az előtte dolgozó 15 mihaszna közmunkás bérét nekik fizetném. Mert amit kb 15 ember csinál ezzel a semmilyen munkával, azt 2-3 ember is el tudná végezni normális tempóval, normális bérért.
2023. ápr. 24. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
A munkanélküliséget koznetikázzák a közmunkával. Annyiból jónak tartom, hogy nem a semmiért kapnak pénzt. A közmunkát csak átmenetileg tartom jónak. Aki éveken át közmunkás az saját magának köszönheti nagyrészt.
2023. ápr. 24. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy milyen területről beszélünk? Az utcákon végző tevékenységeik rendben van, van eredménye. De ha belerülnek egy intézménybe, és ott valakit kineveznek hozzájuk csoportvezetőnek... Na akkor ott csak cirkuszt művelnek.
2023. ápr. 24. 17:44
 7/8 anonim válasza:
59%
Baki és Szifon szerintem elég viccesek...
2023. máj. 1. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Közmunkás vagyok. Ha mi nem lennénk, ez az ország egy héten belül belefulladna a saját szemétjébe. Vagyis inkább a magyarok mentalitásába. Nem kell tagadni, elsőkézből látom.
2023. jún. 27. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!