Ezen az oldalon csak közmunkások vannak?
Figyelt kérdés
Akárhány ilyen “mennyit keresel, és mivel foglalkozol” kérdésnél csak szakmunkások kommentelnek, vagy betanított szakmások. Kezdem azt érezni, hogy itt nincsenek is nagyon diplomások már. Már kezdem azt hinni, hogy az egész ország 100.000 forintot keres amiért nyilván Orbán a hibás.2019. márc. 29. 19:41
1/15 anonim válasza:
Hát persze, b..szdmeg... Kizárólag.
2/15 anonim válasza:
Soros is itt van, ezek szerint ő is közmunkás.
3/15 anonim válasza:
Én is csak egy egyszerű szakmunkás vagyok, mégis átlagban 240ezer körül keresek. Akkor most hogy is van ez?
4/15 anonim válasza:
Te mi vagy? Nem lehetsz te se túl értelmes, kevered a szezont a fazonnal.
6/15 anonim válasza:
"Kezdem azt érezni, hogy itt nincsenek is nagyon diplomások már. Már kezdem azt hinni, hogy az egész ország 100.000 forintot keres amiért nyilván“
Én több diplomás vagyok a keresetem mégis 20-al haladja meg a 100-at...
Bp.
7/15 anonim válasza:
Nem.
Diplomás vagyok, de mivel jelenleg közalkalmazottként dolgozom, így a közalkalmazotti bértábla szerint kapom a fizetésemet. Ami ugye bőven 200e alatti összeg. Most ez van.
8/15 Whitewolf19 válasza:
A kérdésed elég provokatív.. és lenézően hat.. először közmunkással inditasz.. majd a szakmunkásokat becsmérled.. egy közmunkás úgy 52 ezer forintot keres, az nem szakmunka.. és még csak nem is betanított munkaerő.. miért érzed úgy, hogy egy diplomás többre hivatott? Pont, hogy a jól képzett szakmunkás réteg hiányzik az országból.. de lassan már ott tartunk.. hogy a téglát sem lesz, ki egymásra rakja.. és az is ugyanolyan fontos...
9/15 A kérdező kommentje:
Igen amúgy kicsit provokatívnak szántam. Csak fura volt, hogy akárhány kérdést olvasok, a legtöbb ember útálja a munkáját, szar a főnöke, keveset keres, nincs miből fizetni a lakhatást, “marad 20ezer forintom, és akkor még nem ettünk a hónapban”, nincs autóm, minden drága, “Orbanisztán” élhetetlen, minden politikus csak lopkod. Van itt olyan, aki jól keres, szereti a munkáját, nem Orbán-ellenes, tudja etetni a családját stb? Csak annyi ilyen kérdést olvastam, hogy kezdek lehangolódni.
2019. márc. 30. 04:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!